Προς το περιεχόμενο

help! Αντικατάσταση - Αντιγραφή σκληρού δίσκου 40gb σε 160gb

GIANNAKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα νας ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζετε.

Στον υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή έχω 2 σκληρούς (40gb & 120gb).

Τα XP κάνουν Boot από τον 40άρη

Θέλω να αντικαταστήσω τον 40άρη με άλλον καινουργιο160άρη χωρίς όμως να κάνω format, εγκατασταση συστήματος, προγραμμάτων κτλ κτλ.

Υπάρχει - προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να μπορώ να τον αντιγράψω αυτούσιο στον 160άρη; χωρίς να χάσω κανένα δεδομένο; και να μπουτάρουν τα XP κανονικά από τον καινούργιο 160άρη;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Acronis True image

Επίσης τα εργαλεία της Maxtor Maxblast 4 και της WD Data lifeguard 11 έχουν επιλογή copy

Mετά απο το bioς αλλάζεις τον boot disk και με τα εργαλεία κανεις format τον παλιο.

Χρονος format με Maxblast 300G δίσκο 25 δευτερόλεπτα icon10.gif

Δημοσ.

Εγω θα το εκανα απλα με copy-paste.

Δουλευει αψογα σε μενα αφου εχω αποθηκευσει μια εγκατασταση των windows σε ενα δισκο και οποτε τρωνε κολληματα τα windows κανω copy -paste απ τον αλλο δισκο γιτι βαριεμαι απ την αρχη την εγκατασταση και ολα δουλευουν ρολοι.

Απλα θυμισου να εμφανισεις τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος.

Δημοσ.
Εγω θα το εκανα απλα με copy-paste.

Δουλευει αψογα σε μενα αφου εχω αποθηκευσει μια εγκατασταση των windows σε ενα δισκο και οποτε τρωνε κολληματα τα windows κανω copy -paste απ τον αλλο δισκο γιτι βαριεμαι απ την αρχη την εγκατασταση και ολα δουλευουν ρολοι.

Απλα θυμισου να εμφανισεις τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος.

to clopy-paste epaikse kai se mia diki mou periptwsi,

ebala tous hd se allo systima kai epeidi itan ntfs eprepe na piraksw ta security gia kapoious fakelous mesa sto docs & settings...

Δημοσ.

Δεν παίζει με copy-paste γιατί δεν κάνει κάτι bootable τον 2ο δίσκο παίζει για restore στον ίδιο δίσκο που είναι ήδη bootable αλλά όχι στην περίπτωση του φίλου εδώ.

Δοκίμασε κάποιο από τα προγράμματα που λένε πιο πάνω ή δοκίμασε και copy partition με το partition magic ή κάποιο παρόμοιο

Δημοσ.
to clopy-paste epaikse kai se mia diki mou periptwsi' date='

ebala tous hd se allo systima kai epeidi itan ntfs eprepe na piraksw ta security gia kapoious fakelous mesa sto docs & settings...[/quote']

na to ksanagrapsw bre aderfe...

"ebala tous hd se allo systima"

koinos bootara apo ALLO systima (apeiraxto primary master active c: patition ta xp)

opote ontos an o filos den exei kai 2o pc anagkastika 8a prepei na brei px to dokimasmeno apo emena drive image pro (anoike stin powerquest kai to agorase kai auto i symantec an ta lew swsta.....)

Δημοσ.
......copy paste adikos kopos ;)

gia to pc mou pantos psifizo format.

einai mazi mou, auti ti stigmi,to atomo gia to opoio ekana auto AKRIVOS pou theli o GIANNAKOS.

APLA exei 2 pc!! ;)

to mono pou thelo na pw einai oti "ginete", Dokismasmeno!! opws poli swsta eipe kai o nikoskourtis

par' olo pou den to protimo an iparxi xronos gia format

PS:Ta meiwn einai:

-elafra pio advanced diadikasia

-2 pc needed

-to 3dsmax photoshop kai premiere i8elan MONO re-activation

Δημοσ.

kala den exete mathi pos yparxei to image partition poy to kanei to Norton Ghost kai oxi mono? Ayto diarkei ligotero apo 3 mins. Ayto ginete apo CD alla kai apo disketa.

Giati den psaxnete? Varieste? Opoios variete kaka zei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...