Προς το περιεχόμενο

Aalcohol 120% Τι κάνω λάθος??????

Captain_Darling

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν έψαξα στο forum για απάντηση αλλά δεν μπορεσα να βρω...

Το πρόβλημα έχει ως εξής :

Προσπαθώ να γράψω ένα MDS αρχείο το οποίο είναι 814 MB αλλα μου ζητάει συνεχώς να βάλω ένα άδειο δισκο στο cd/dvd recorder για να προχωρήσει στην εγγραφή. (Please insert an empty disk inti the following CD/DVD-Recorder to continue) Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθώ να το περασω σε DVD

Τι συμβαίνει? Το DVD είναι άδειο!!!!! Γιατί δεν το γράφει σε DVD??? Όταν βάζω CD προχωράει η εγγραφή αλλά φυσικα παρουσιάζει πρόβλημα στην πορεία εφόσον το αρχείο είναι μεγαλύτερο από όσο χωραει το CD

Γιατί δεν το γράφει σε DVD??? Ti πρέπει να κάνω????

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ti DVD-R exeis ???

Mipos to DVD-R sou den einai symvato me to Alcohol ???

Exeis grapsi katholou DVD me to Alcohol ???

h sto parousiazei mono se Image file ?

exeis grapsi sta sygekrimena diskakia me allo programma ???

se gnosto mou tou kanei kati paromoio to Nero kai telika apodixtike oti den anagnorize to DVD tin taxytita 8x

to DVD sou einai symbato me to protokolo - /+ ??? h mono me ena apo ayto

gia tsekare ta

Δημοσ.

Έχω γράψει δεκάδες DVD ( όχι με το Alcohol ) αλλά δεν μπορώ να γράψω το συγκεκριμένο!!!! Το DVD είναι το NEC ND-3500AG....

Μήπως το Alcohol den με αφήνει να γράψω σε DVD to συγκεκριμένο αρχείο για να μην πάει χαμένος ο υπόλοιπος χώρος στο DVD???? :)

Δημοσ.

ναι είναι συμβατό με +/- και στις ταχύτες δεν έχει πρόβλημα (ωστόσο σαν διαθέσιμες επιλογές ταχύτητας μου βγάζει αυτές που πιάνει όταν γράφώ σε CD πολύ γρήγορες δηλαδή και όχι τις ταχύτητες του DVD) ??

Δημοσ.
dokimases na to kapsis me to dvd decrypter? an 8ymame kala mporei na kapsi mdf arxeia, (xoris na eimai kai 100% sigoyros, mias kai pleon den to exw egkatestimeno).

To πρόβλημα είναι ότι το αρχείο ειναι παιχνίδι και για να πάιξει θέλει Alcohol120% build3105. όπως λέει στο nfo που το συνοδεύει

Δημοσ.
ναι είναι συμβατό με +/- και στις ταχύτες δεν έχει πρόβλημα (ωστόσο σαν διαθέσιμες επιλογές ταχύτητας μου βγάζει αυτές που πιάνει όταν γράφώ σε CD πολύ γρήγορες δηλαδή και όχι τις ταχύτητες του DVD) ??

E opos katalabeneis to problima einai ta diskakia dvd den ta anagnorizei h to dvd sou i to alcohol

dokimase me alli marka

Δημοσ.
To πρόβλημα είναι ότι το αρχείο ειναι παιχνίδι και για να πάιξει θέλει Alcohol120% build3105. όπως λέει στο nfo που το συνοδεύει

Ayto pou sou leei to Info den einai na to grapseis alla na to kaneiw Mount sto eikoniko Drive tou Alcohol

Δημοσ.

¨Οχι λέει για εγγραφή και μάλιστα σε 4x speed και δίνει και κάποιες άλλες οδηγίες για την εγγραφή, τι να επιλέξεις κτλ....

Αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλα dvd εκτός από TDK (έχω και + και - )

Πάντως είναι ψιλοκουφό το πρόβλημα μου φαίνετε

Δημοσ.

Το πρόγραμμα, όπως λένε και οι φίλοι παραπάνω, είναι μια χαρά. Για να το χρησιμοποιούν όλοι οι πειρατές της Καραϊβικής (που λέει κι ο billpeppas) κάτι θα ξέρουν. Πολλές φορές όμως είναι φασαρία να κάψεις κάποιο mdf/mds σε δισκάκι, γι'αυτό η πρακτική που έχω υιοθετήσει είναι να καίω το image αυτούσιο σε ένα dvd (με Nero) μαζί με τα...σπασίματα, τα patches, το daemon tools και ό,τι άλλο χρειάζεται και όταν θέλω να κάνω εγκατάσταση, πολύ απλά κάνω mount το image σε κάποιο virtual drive κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ούτε burn@4x, ούτε RPMS, ούτε τι προστασία να επιλέγω για να καεί το dvd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...