Προς το περιεχόμενο

Πως ξεφορτωνομαι το Longhorn Transformation Pack 9 ?

rossi46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο και χρυσο το transformation pack 9 δεν μπορω να πω αλλα ηρθε η ωρα να παει στον καδο.Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο.Εκανα ξανα και ξανα αφαιρεση προγραμματος διχως επιτυχια.Υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει?

Δημοσ.

to idio problhma eixa kai egw me to 10....kalo einai ama ta goystareis ta shell packs na xrhsimopoihshs to Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.0 ..ayto einai mia xara...

twra ama 9ymh9w pws to eixa dior9wsei egw to problhma ,9a soy steilw..

Δημοσ.

Αυτο ακριβως θελω να κανω.Να εγκαταστησω το Vista Inspirat Brico Pack 1.0 αλλα για να γινει αυτο πρεπει οπως ξερεις και εσυ να "σβησω" το TSP 9.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...θα περιμενω να σου ερθει η εμπνευση :wink:

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορεσα να λυσω το προβλημα μου.Ξαναγραφω μηπως ειμαι πιο τυχερος αυτη την φορα.Μα κανεις και πουθενα δεν ξερει τι γινεται?Ειναι δυνατον?

Δημοσ.

file moy 9a pas na sbhseis ton fakelo LHTrans poy brisketai sto system32...fysika prwta 9a kaneis uninstall to transformation pack(kai as mhn kanei uninstall)..meta 9a pas na kaneis ayto poy soy lew..a,logika den yparxei logos na fobasai mh xalaseis to leitoyrgiko soy mias kai to original shell twn windows einai backed up..an twra fobasai na to kaneis,perimene kamia bdomada mexri na balw egw winxp ston palio moy ypologisth(pes to peiramatozwo re paidi moy )..kai na soy pw ti kai pws katafera na to kanw uninstall....h malakia einai oti den 9ymamai pws to eixa apegkatasthsei th prwth fora ..keep in touch...ayta me ta antivirus kai firewalls kai den symazeyetai ,den isxyoun...

Δημοσ.

Λοιπον εκανα unistall.. επανεκινηση...autorestart μετα πηγα και εσβησα τον φακελο LHTrans apo to system32.Τωρα πηγαινοντας στην προσθαφαιρεση προγραμματων το lhts pack 9 δεν υπαρχει.Λες να ηταν τοσο απλο ή μηπως βοηθησε και το UXtheme multi-patcher 4.0 που κατεβασα και ετρεξα στο pc μου?Παντως τωρα εχω τα windows οπως ηταν πριν διχως κανενα σοβαρο προβλημα.

Χιλια ευχαριστω φιλε :wink:

Δημοσ.

Οταν λες διχως κανενα ΣΟΒΑΡΟ προβλημα? Φανταζομαι δεν εχεις κανενα προβλημα ετσι? Σου χτυπαει κανενα αρχειο στην αρχη κατα το startup? Της μορφής XXX is missing etc?

Δημοσ.
Οταν λες διχως κανενα ΣΟΒΑΡΟ προβλημα? Φανταζομαι δεν εχεις κανενα προβλημα ετσι? Σου χτυπαει κανενα αρχειο στην αρχη κατα το startup? Της μορφής XXX is missing etc?

Oxi Oxi τιποτα τετοιο.Το μοναδικο προβληματακι που εχω ακομη ειναι οτι δεν βλεπω τα ικονιδια στον yahoo messenger αλλα αυτο το ειχα και πριν.Ξερεις...αντι για smileys βλεπω ενα Χ.Παντως μπορω να πω οτι μετα την εγκατασταση του Vista brico pack ολα ειναι στην θεση τους.

Ενταξει δεν ανοιγε ο Firefox αλλα μια επανεγκατασταση το διορθωσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...