Πέτρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Πήρα κάποια mp3 και κάποια video από net και μου ζητάνε licence (your licence has expired etc....). Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω ή να μην ασχοληθώ και να τα βρω από αλλού? Ευχαριστώ.
alerasta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Αυτό το έχω συναντήσει σε wmv και wma, ποτέ σε mp3. Υποψιάζομαι πως μπορεί να έχει κάποια σχέση με κομμάτια που έχουν τραβηχτεί από ipod... Οπου πετυχαίνω κάτι αντίστοιχο πάντως το σβήνω και το κατεβάζω από αλλού.
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Synithos auth h licence exei na kanei me ...erotika video, kai sthn ousia einai kraxths gia na gineis melos tous kai na bgaloun kana fragko. Bresta apo allou!!
alerasta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Synithos auth h licence exei na kanei me ...erotika video, kai sthn ousia einai kraxths gia na gineis melos tous kai na bgaloun kana fragko. ...και όχι μόνο, κάποτε είχα κατεβάσει ένα αρχείο 20+ MB (με ταπεινή PSTN) που είχε σαν περιγραφή κάτι σαν: Hyabusha vs Supra street racing και επέμενε πως θέλει licence... αφού δεν κουτούλησα το monitor από τα νεύρα μου... Εκτοτε δεν κατεβάζω γιά κανένα λόγο τύπους αρχείων που μπορουν να κλειδωθούν
Πέτρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Τα κατέβασα από P2P με PSTN, οπότε φαντάζεσαι τα δικά μου νεύρα. Όσο για τον τύπο. δικό μου λάθος από συνήθεια΄ wma, όχι mp3. Πάντως για λύση, φως δε βλέπω...
alerasta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Τα κατέβασα από P2P με PSTN, οπότε φαντάζεσαι τα δικά μου νεύρα. Όσο για τον τύπο. δικό μου λάθος από συνήθεια΄ wma, όχι mp3. Πάντως για λύση, φως δε βλέπω... Γιά wma δε βρήκα λύση όταν είχα ψάξει. Πρέπει να παίζει κάτι με one-way κρυπτογράφηση οπότε αν δεν ξέρεις το κλειδί γιά να το αποκρυπτογραφήσεις καληνύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.