Προς το περιεχόμενο

Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει....

anti_mojos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα εξής:

α) φωτογραφίες

β) κείμενα

γ) power point

δ) video

Τα παραπάνω αποτελούν υλικό απο ένα σχέδιο εργασίας, απευθήνονται σε μαθητές σχολείου, και θα ήθελα να γραφτούν σε ένα dvd με την εξής μορφή: με την είσοδο του dvd στον οδηγό να τρέχει ένα περιβάλλον interactive. Να πατά ο μαθητής σε κάποιο link και αντίστοιχά να τρέχει μια απο τις παραπάνω κατηγορίες. Ρώτησα αν γινεται αυτό όπως στα εμπορικά cd αλλά μου είπαν πως είναι θέμα προγραμματισμού, όπως ήταν φυσικό, πράγμα που δεν γνωρίζω οπότε πάμε σε κατι άλλο.

Σκέφτηκα αν αυτό γίνεται με την μορφή μιας ιστιοσελίδας.Αν γίνεται είναι αρκετό το αντίστοιχο πρόγραμμα της microsoft ή να δοκιμάσω με κάτι αλλό?

Αν πάλι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να καλύπτει τα παραπάνω χωρίς να θέλει προγραμματισμό θα είμουν ευγνώμων αν μου το αναφέρατε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Και γιατί δεν τα κάνεις όλα μέσω powerpoint?

Αν πάλι θέλεις σε ιστοσελίδα, χαρά μου να σε βοηθήσω, το καλοκαίρι έκανα 2 εκπαιδευτικά cd για το γραφείο Αγωγής Υγείας της Α' Εκπ. Ανατολικής Θεσ/νίκης, άρα έχω μια σχετική εμπειρία στο αντικείμενο ;) :). Το ένα σε ιστοσελίδα, το άλλο με powerpoint.

Στείλε μου pm να το συζητήσουμε.

Υ.Γ. Εννοείται ότι δε θέλω χρήματα, μην ακούσω τπτ περίεργο...

Δημοσ.
Και γιατί δεν τα κάνεις όλα μέσω powerpoint

Είναι πολλά, τόσο τα κείμενα όσο και τα powerpoint. Θα σου κάνω pm με την πρώτη ευκαιρία.Tnks

Ego tha sou proteina na xrisimopoiiseis to Director ths Macromedia

Θα το δοκιμάσω.Tnks again

Δημοσ.
Είναι πολλά' date=' τόσο τα κείμενα όσο και τα powerpoint. Θα σου κάνω pm με την πρώτη ευκαιρία.Tnks

[/quote']

Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Πες ότι έχεις π.χ. 20 αρχεία word και 10 αρχεία powerpoint. Φτιάχνεις ένα powerpoint 5 σελίδων, και σε κάθε σελίδα ρίχνεις 6 links για το κάθε αρχείο word. Βάζεις και όμορφα γραφικά, animated gif's και κινούμενα links και είσαι μια χαρά!

Στείλε pm άμα δεν τα βγάζεις πέρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...