Προς το περιεχόμενο

ΕΒΑΛΑ ADSL ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ Η tASKBAR ΤΩΝ WINDOWS!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με modem το CRYPTO F200 και τους νεους drivers που εχουν δοθει σε αλλο topic, μετα απο καποια ωρα συνδεσης στο internet η takbar δεν ανατποκρινεται. Αντιθετα μπορεις να μετακινησε στα ανοικτα παραθυρα με alt-tab. Φαινεται να ειναι καποιο προβλημα του explorer των windows. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε καν alt-ctrl-del!!! HELP!

Δημοσ.

Σε μενα οι driver του cd δουλεουν αψογα....

Δοκιμασε τους...Και σε πολλους αλλους εχουν δημιουργηθει προβληματα...

Δημοσ.

Mia apo ta idia kai edw, me modem ericsson hm120dp , kollaei gia kana 5 lepto afou mpw sto internet kai den patietai tipota.Meta omws diorthwnei mono tou alla paramenei poly spastiko.

Oso kai an epsaksa den exw brei ti trexei akoma

Δημοσ.

Και εγώ το ιδίο πραγμα παθαίνω όταν μπαίνω στο ιντερνετ!!

Μια τρελή λύση--> βάλτε ενα CD και θα ξυπνύσει το θεριό!!!

Δημοσ.

Το ιδιο μου συμβαινει στο λαπτοπ με το Motorola sm56 (pci)...ακριβως τα ιδια συμπτωματα...κουφο ε ? μηπως..λεω μηπως εχει να κανει με το λειτουργικο (win xp home...)...εχω δοκιμασει κιεγω οσους οδηγους βρηκα...τα ιδια..

Δημοσ.

εγω φιλε εχω winxp pro. θα δοκιμασω σημερα το μοντεμ και στον laptop που εχω winxp home να δω τι παιζει και εκει

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
kanenas???

Den ksero alla ego me to idio modem (crypto f200) oudepote eixa tetoio provlima..Tora giati ginetai ayto se merikous ena p.m stin microsoft isos eline kathe aporia...A ksaexasa exo winxp pro me service pack 1 kai xrisimopoio tous drivers tou cd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...