riginos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 paidia apofasisa na perasw win xp pro sto pio panw mihanima... poioi drivers einai katalliloi gia tin karta grafikvn tou? ehei tin nvidia gforce fx go 5200
sculper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 γιατι δεν τους κατεβάζεις από το επίσημο site???
riginos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 katevasa ton driver apo tin acer kai den doulevei apo to site tis nvidia den xerw an kanoun oi drivers pou einai gia desktop..
Innersense Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο Laptop με εσένα. Σταμάτα να ψάχνεις και βάλε τους Omega http://www.omegadrivers.net Ότι καλύτερο υπάρχει
riginos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 kai pws kanw egkatastasi? aplo set up i na afairesw ton palio driver? pio omega eheis?
stefanos_79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Φανταζομαι οι omega να κανουν και για τον δικό μου που έχει την FX go 5600
Innersense Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 kai pws kanw egkatastasi?aplo set up i na afairesw ton palio driver? pio omega eheis? Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ενοείς, πάντος αν εκεί είναι το πρόβλημα σου, ναι κάνε απεγκατάσταση οτιδήποτε και αν έχεις και μετά βάλε τους. Δουλεύουν ΑΨΟΓΑ και έχουν και επιλογή για quality η performance κατά την εγκατάσταση (ότι θέλεις διαλέγεις). Ελπίζω να τα έχεις καταφέρει ήδη στην εγκατάσταση
riginos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ta katafera file..se evxaristw poli me eswses.....eixa varethei ta home kai evala pro kai itan i moni siskevi pou den anagnwrizotan...kai pali evxaristw megale....
Innersense Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Χεχε, μπράβο φίλε ωραίος όπως έχω γράψει σε αυτό το review ο δικός μου δεν αντίκρισε ποτέ ξημέρωμα με τα XP Home GR SP2 γιατί έγινε κατευθείαν format + XP Professional EN SP2 οπότε το θέμα των drivers το αντιμετώπισα απο την πρώτη κίολας στιγμή Τόσους μήνες μετά, ένα πράγμα έχω να πω. Απο τα κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας σε απόδωση value for money που έχω αγοράσει ever. Εύγε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.