Dark-Shadow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Gia sas pedia yparxei kana program pou na kanei refresh to internet dld tan anoigo to bitcomet mou troei oli tin sindesi meta apo 5 ores otan to kleiso to bitcome ke anoikso kan acounter sto internet lagarei sto full ke prepei na kano kana restart to pc gia na strosei yparxei kana programa ektos to DU Meter?
random Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγω μπαινω στο admin page του router, και πατάω disconnect, connect (ston isp). 2-3 κλικ ειναι σε 3-5'' : 1 το shortcut, kai 2 na pas sth selida poy einai to button. Τα 100άδες active kai idle connections που μενουν ξεκρέμαστα απο τορρεντς, αυτομάτως μηδενίζονται. (εννοείται, οταν εχω κανει exit bitcommet γιατι θελω ολο το bandwitdh δικό μου.) Για να σερφαρω απλά, χωρις να σταματησω τορρεντς, μου φτάνει να βαλω max downl 10-15, up 8.
Dark-Shadow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Exo to routeraki tis crypto eine usb pos mporo na kano auto pou kes gia eksigise mou se pia istoselida prepei na pao na to kano?
random Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Aπλά αποσυνδέομαι για λιγα δευτερόλεπτα απο τον isp. το δικό σου -νομίζω- λειτουργει σαν μοντεμ, δηλ. πατας ενα εικονιδιο dialup για σύνδεση, οπως με τα pstn, απλα η συνδεση γινεται πολύ πιο γρήγορα. Στο connection -tray icon- πάτα disconnect, και μετά ξανά dial. αν εχεις καποιο πρόγραμμα που παρακολουθεί τα στατιστικά της σύνδεσης (open, half-open, idle, connections, sockets κλπ), δες τι θα γινει πριν και μετα την επανασύνδεση. εγώ τα βλέπω με ενα που δουλεύει μόνο στο alcatel speedtouch, οπότε θέλεις άλλο για το crypto.
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ke gia to programa gia ta statistika apo pou mporo na to vro gia tin crypto
random Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπάρχει για crypto συγκεκριμένα. θα παρεις ενα utility γενικό για windows που να δειχνει την κίνηση για το δικό σου pc, ανεξαρτήτως τρόπου συνδεσης. δε τι κανει το netlimiter (εχει μια δωρεαν έκδοση που δεν κάνει περιορισμό transfer οπως το shareware, απλά δείχνει την κινηση ) και αλλα παρόμοια. κανε google: monitor bandwidth windows με ή χωρίς: software utility free κι αυτο που εχω για speedtouch δεν το δινει η εταιρεία, το εφτιαξε ενας χρήστης στο forum adslgr.com απλά εχω πάνω 4 pc, και μου δειχνει συνολική κινηση για το router, οχι μονο το δικό μου pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.