Προς το περιεχόμενο

GeForce FX 5600XT

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπααα ετσι οπως εχουν γίνει τα πραγματα δεν νομίζω να αξίζει το κοπο...εκτος κι αν τη βρηκες 20ευρω οποτε δε μαμιεται τσίμπα τη κι οτι βγει....Καλυτερα παντως να μαζεψεις λιγα λεφτακια και να παρεις κατι σε 6XXΧ αν θες να παιξεις συγχρονα παιχνιδια.

Δημοσ.

την εν λογω καρτας που ζητας την εχω εγω... και σου λεω καλυτερα να φυλαξεις τα λεφτα σου. 50 ευρω δεν ειναι λιγα, οταν με λιγο σπρωξιμο ακομα μπορεις να βρεις μια απλη 6600 σαφως ποιο αξιοπρεπη. Δεν θα δεις καμια αξιοσημειωτη αυξηση επιδοσεων... ειδικα σε σχετικα συγχρονα παιχνιδια.

Δημοσ.

Η μνήμη δεν κάνει την κάρτα. Μπορεί να έχει διπλάσια, από αυτήν που έχεις τώρα, αλλά είναι Xt, δηλαδή η χειρότερη της σειράς 5600. Διαφορά θα δεις σίγουρα, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αλλά όχι τόσο μεγάλη που να αξίζει 50 ευρώ. Καλύτερα κράτα τα λεφτά, μάζεψε λίγα παραπάνω και πάρε μια σύγχρονη κάρτα για να παίζεις αξιοπρεπώς τα παιχνίδια. Αν από την άλλη, δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αλλάξεις κάρτα έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

με αυτή που προτείνεις δεν θα έχω κανένα πρόβλημα?Θα παίζει τα παιχνίδια που ανέφερα?

Ακόμα γνωρίζεις αν δέχεται overclocking?Η CPU μου είναι P4 1.7Ghz και δεν σκοπεύω να αλλάξω μέχρι να διαδοθούν ευρέως οι 64bit CPU και winXp 64bit.Μήπως φταίει η CPU μου όμως?αλλά 1.7Ghz δεν είναι λίγα....

Δημοσ.
apo ta 50 eurw tha paw sta 160 :)

megalh diafora' date='isws na perimenw tote prin kanw opoiadhpote agora mhpws kai pesoun oi times.[/quote']

Χε χε παντα ετσι γίνεται...Ξεκινας για 50-60 ευρω και καταλήγεις σε 7800GTX:D

Κρατα τα λεφτα σου κι όταν με το καλό παρεις καινουργιο μηχανημα χτυπας και μια καλή VGA.

Ριξε και μια ματια για second hand 6600GT...Καινουργια κανει 155ευρω, μια μεταχειρησμενη στα 90 ευρω θα ηταν λουκουμι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...