Προς το περιεχόμενο

FF παιχνιδια για υπολογιστη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει εκτος απο το FF8, ποια αλλα FF υπαρχουν για τον υπολογιστη; αν μπορειτε να δωσετε και κανενα Link με πληροφοριες και εικονες.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα δλδ για υπολογιστη υπαρχουν μονο 3 FF; γιατι ετσι; δλδ αυτο με την Luna ( X και XI ?? ) δεν θα μπορεσω να τα παιξω;

υπαρχει και το 7. λεει τιποτα ή μπα;

Δημοσ.
καλα δλδ για υπολογιστη υπαρχουν μονο 3 FF; γιατι ετσι; δλδ αυτο με την Luna ( X και XI ?? ) δεν θα μπορεσω να τα παιξω;

υπαρχει και το 7. λεει τιποτα ή μπα;

Το 7 είναι απλά απίστευτο, για πολλούς το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αν "ξεπεράσεις" τα γραφικά (μη ξεχνάς ότι πρόκειται για παιχνίδι 8 ετών περίπου), θα το απολαύσεις όσο κανένα άλλο.

Δημοσ.

οντως το FF7 φαινεται πολυ καλο! κατεβασα το demo ( μολις 7 mbs ) και μου αρεσε.. μονο που δεν καταλαβα κατι. ενω νικαω τον εχθρο μου βγαζει ενα μηνυμα για go for it ή forget it, κατι τετοιο τεσπα. και πολεμαω συνεχεια με τερατα. γιατι; παιρνεις τιποτα bonus ετσι; επισης ξαφνικα κατι εγινε και ο cloud εκανε επιθεση με το σπαθι μονο χωρις να με ρωταει..

το FF7 δεν ειναι το Advent Children;

και κατι τελευταιο. ενα φιλαρακι μου εχει το FF8, αλλα ο υπολογιστης του δεν του επιτρεπει να το απολαυσει οπως αυτος θελει.. ( εχει εναν petium II στα 100-120 mgz!! ) με το FF7 λογικα θα τα πηγαινει καλυτερα, ετσι;

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει το 7 τι μεγεθος εχει; γιατι βλεπω ποικιλλα μεγεθη.

Δημοσ.

το 7 το ειχε ο θειος μου (σοβαρα μιλαω, όχι ο "θειος" :-P ) κ ειχα παθει την πλακα μου καποια στιγμη που το ειχα δει.

οταν το βαρεθηκε το δανεισε σε καποιον συναδελφο του αντι να μου το δωσει κ δεν το πηρε ποτε πισω... :sad:

• Moderators
Δημοσ.

Το Advent Children είναι ταινία. Σαν το Final Fantasy: Spirits Within (έτσι δεν το έλεγαν?) είναι όλο απο γραφικά υπολογιστή. Πολύ καλό, πιάστε θείο και δείτε το. Και να σκεφτείτε ότι δεν είμουν fan του FF7. :-P

Δημοσ.

τελικα το 7 ειναι 4 cds; το 9 εχει γελεια γραφικα.. τα 10,11 δεν θα βγουν σε υπολογιστη;

Δημοσ.

μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι το 7 ειναι 4 cd; 1 το Installer και 3 τα αλλα.. επισης καποιο link για να το κατεβασω; ( μεσω pm παντα.. )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...