Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 μπορει καποιος να μου πει εκτος απο το FF8, ποια αλλα FF υπαρχουν για τον υπολογιστη; αν μπορειτε να δωσετε και κανενα Link με πληροφοριες και εικονες.
Nemo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 http://www.ffcompendium.com/h/release.shtml (να θυμισω οτι για ολες τις υπολοιπες releases πλην Ps2 υπαρχουν kαι εξομοιωτες ...)
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 καλα δλδ για υπολογιστη υπαρχουν μονο 3 FF; γιατι ετσι; δλδ αυτο με την Luna ( X και XI ?? ) δεν θα μπορεσω να τα παιξω; υπαρχει και το 7. λεει τιποτα ή μπα;
Sephir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 καλα δλδ για υπολογιστη υπαρχουν μονο 3 FF; γιατι ετσι; δλδ αυτο με την Luna ( X και XI ?? ) δεν θα μπορεσω να τα παιξω; υπαρχει και το 7. λεει τιποτα ή μπα; Το 7 είναι απλά απίστευτο, για πολλούς το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αν "ξεπεράσεις" τα γραφικά (μη ξεχνάς ότι πρόκειται για παιχνίδι 8 ετών περίπου), θα το απολαύσεις όσο κανένα άλλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Final Fantasy: Advent Children κανείς? (η ταινία που ακολουθεί το story του FF7)
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 οντως το FF7 φαινεται πολυ καλο! κατεβασα το demo ( μολις 7 mbs ) και μου αρεσε.. μονο που δεν καταλαβα κατι. ενω νικαω τον εχθρο μου βγαζει ενα μηνυμα για go for it ή forget it, κατι τετοιο τεσπα. και πολεμαω συνεχεια με τερατα. γιατι; παιρνεις τιποτα bonus ετσι; επισης ξαφνικα κατι εγινε και ο cloud εκανε επιθεση με το σπαθι μονο χωρις να με ρωταει.. το FF7 δεν ειναι το Advent Children; και κατι τελευταιο. ενα φιλαρακι μου εχει το FF8, αλλα ο υπολογιστης του δεν του επιτρεπει να το απολαυσει οπως αυτος θελει.. ( εχει εναν petium II στα 100-120 mgz!! ) με το FF7 λογικα θα τα πηγαινει καλυτερα, ετσι;
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 μπορει καποιος να μου πει το 7 τι μεγεθος εχει; γιατι βλεπω ποικιλλα μεγεθη.
Greg7vas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Ayto prepei na einai. Einai 1 ti installation disk kai ta alla 3 to game. Xoris yperbolh einai to paixnidi ths 10etias.
ekkli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 το 7 το ειχε ο θειος μου (σοβαρα μιλαω, όχι ο "θειος" :-P ) κ ειχα παθει την πλακα μου καποια στιγμη που το ειχα δει. οταν το βαρεθηκε το δανεισε σε καποιον συναδελφο του αντι να μου το δωσει κ δεν το πηρε ποτε πισω... :sad:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Το Advent Children είναι ταινία. Σαν το Final Fantasy: Spirits Within (έτσι δεν το έλεγαν?) είναι όλο απο γραφικά υπολογιστή. Πολύ καλό, πιάστε θείο και δείτε το. Και να σκεφτείτε ότι δεν είμουν fan του FF7. :-P
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 τελικα το 7 ειναι 4 cds; το 9 εχει γελεια γραφικα.. τα 10,11 δεν θα βγουν σε υπολογιστη;
Dark_son20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 malon enoesi X kai X2 oxi den exoun vgei to XI iparxei ston ipologisti kai online epipliromi tha to vreis papasotiriou min prospathiseis na to katevaseis...tsampa kopos den tha peksei den exw dei kan piratikous server
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι το 7 ειναι 4 cd; 1 το Installer και 3 τα αλλα.. επισης καποιο link για να το κατεβασω; ( μεσω pm παντα.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.