mantzas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 na po kai ego tin empeiria mou .. pira ena pcaki kai eixa mia 6600 daneiki.. ithela na paro 6600gt.. meta 6800gt tis leadtek logo hdtv ready.. telika piga kai pira mia 7800gt na exo kai to kainoutgio chipaki kai ola VIVO kai ta loipa :)kai tha tin kano kai overclock se GTX.. elpizo na diallexeis to kalitero alla skepsou oti pc tha anabathmiseis.. karta tha exeis gia poli kairo tin idia. kata tin gnomi mou kakos pires 6600gt se sLi afou akoma den einai pagio to oti kerdizeis stin sLi diataxi
xrest Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 mantza de blepw pws tha anabathmiseis tin gt se gtx.distixws de ginetai an ennoeis ta pipes/vertex.ase exw faei ta matia mou gia na brw kati
Ailuros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ailure το συγκεκριμενο roundup καπου με χαλαει...1)Βγαζει σε αρκετες περιπτωσεις την 7800GT γρηγοροτερη απο την 7800GTX 2)In real life δεν εχω δει σε καμια περιπτωση τόσο τρομερες διαφορες Για το (1) δεν παρατήρησα κάτι σχετικό εκτός αν κάτι μου ξέφυγε' date=' για το (2) η ερώτηση είναι τι επεξεργαστές έχουν αμφότερα συστήματα. Και με θεωρητικούς αριθμούς να στο βάλω κάτω πάλι η 7800GT είναι γρηγορότερη από 2*6600GT. Σιγουρα υπαρχουν διαφορες στη ταχυτητα και ειδικα οσο ανεβαζεις αναλυση και φιλτρα ,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τόσο τρανταχτες οσο τις "παρουσιαζει" το Xbit για να δικαιολογουν την μεταβαση απο 6600GT Sli σε 7800GT. 'Οποιος πάρει 7800-οτιδήποτε και παίζει στα 1024 χωρίς εξομάλυνση και ανισοτροπικό θέλει λυντσάρισμα. Τα αποτελέσματα του Xbit έχουν αρκετά υψηλή ακρίβεια και τα χρησιμοποιώ για να διασταυρώνω αποτελέσματα για τα δικά μου άρθρα.
Ailuros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 mantza de blepw pws tha anabathmiseis tin gt se gtx.distixws de ginetai an ennoeis ta pipes/vertex.ase exw faei ta matia mou gia na brw kati ΄Εχουν κλειδώσει τις μονάδες ισχυρότερα σε επίπεδο hardware και δεν μπορεί να κάνει τίποτα πια το Rivatuner ή ο Unwinder που το φτιάχνει. Το μόνο που γίνεται είναι να κλειδώσεις μονάδες που είναι και άσκοπο. Θεωρητικά αν καταφέρει να χρονίσει τον πυρήνα στα 515MHz θα φτάσει τις επιδόσεις μιας GTX. Θα χρειαστεί όμως αρκετά καλή ψύξη για να φτάσει αυτόν τον χρονισμό χωρίς παρενέργειες. Εμένα η GTX πάει με stock cooling στα 520, αλλά όλου και κάπου θα κολλήσει. ΄Ενα κόλλημα φτάνει για να απορρίψω μια συχνότητα. Στα 490/685 μια χαρά είναι όμως.
xrest Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 basika opoia karta k na parw tha kanw panteta.mia psixtra pentium me ena anemistira panw sto chip.toxa ksanakanei k to kaname se gtx k pige full load stous 50 bathmous k idle 40.auti i gtx trexei 540/1400 xwris prob.i patenta exei parthei apo ena tixaio site
phovos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ailure για το (1) ισως και να εχουν κανει λαθος[Ο δαιμονας του πληκτρολογιου] Γενικά το xbit το εμπιστευομαι γιατι σε μετρήσεις που εχω κανει κι εγω η αποκλιση με τα δικα τους αποτελεσματα ειναι πολυ μικρη. Για το (2) Εχουμε FX-55 και venice 3200@2600-2800Mhz[αυτο αλλαζει αναλογα τη περισταση] οσο να ναι παιζουν κοντα σε επιδόσεις. Πχ στο NFS Most wanted ζητημα να ειχαν 8-10Fps διαφορα[Αν θυμαμαι καλα] @1280x1024 full advanced details[no vsync] Και στις δύο περιπτωσεις το παιχνιδι δεν ηταν playable[για τα δικα μου δεδομενα] Ουσιαστικα συμφωνουμε οτι δεν πρεπει να κανει την αναβαθμιση αλλα διαφωνουμε στους λογους
Ailuros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Το τελευταίο ξαναπέστο ΄Οσο για τα άλλα σε γενικές γραμμές 2*6600GT βρίσκονται λίγο πολύ στα επίπεδα μιας 6800GT. Mια 7800GT απέχει αρκετά από την τελευταία και το Most Wanted είναι από τα κακά παραδείγματα μιας και είναι κυρίως CPU limited. Aν βγάλεις δε και την αηδία που αποκαλούν motion blur οι επιδόσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. Το ουσιαστικό πρόβλημα των 6600GT σε SLi είναι η ποσότητα και το εύρος μνήμης ανά κάρτα. Σε AFR όταν η κάθε κάρτα αναλαμβάνει από ένα καρέ εναλλακτικά με την άλλη, ανά καρέ και ανά κάρτα αντιστοιχούν μόλις 128ΜΒ μνήμης και 16GB συνολικό εύρος μνήμης. Από δαύτα μια 7800GT έχει και τα δύο διπλά.
S2Katana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 file mou oi kartes sou kata tin gnomi mou einai akoma "freskies"' date='diladi 6 minon pou les.ara sou protino na tis kratiseis mexri to kalokairaki mias kai paizoun para poly kala ola ta simerina games(tora sto FEAR....den ksero)kai to kalokairaki...opos elega mporeis na kaneis parapano pragmata,mias kai to kalokairi einai "epoxi adranias",diladi oi etairies den paragoun nea proionta kai mporeis na vreis oti thes se xamiloteres times.min "trelenese" me tin idea tis anavathmisis,exeis idi ena kalo pc! filika....[/quote'] Σε ευχαριστω sarakinos.Η ολη σκεψη μου βασιστηκε στο οτι ερχονται Χριστουγεννα και οτι μπορει να εκανα καποια αλλαγη...Στο F.E.A.R. επαιζα ανετα 1280x1024 με ολα full εκτος απο shadows και ειχα πολυ καλο framerate.Σε ευχαριστω για τη γνωμ σου.
S2Katana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 kata tin gnomi mou kakos pires 6600gt se sLi afou akoma den einai pagio to oti kerdizeis stin sLi diataxi Δεν εχεις αδικο.Απλα θα επισημανω οτι τις 2 6600GT τις πηρα σε χωριστα χρονικα σημεια (αλλιως θα ηταν βλακεια να δωσω 400 ευρω ενω με περιπου τοσα επαιρνα 6800GT, σιγουρα αποτελεσματα).Περι SLi θα πω πως με απογοητευσε μονο στο Battlefield 2.Tωρα στα νεα games CoD 2, NFS MW, F.E.A.R ειδα μεγαλες διαφορες.
S2Katana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ουσιαστικα συμφωνουμε οτι δεν πρεπει να κανει την αναβαθμιση αλλα διαφωνουμε στους λογους Σας ευχαριστω παιδια, με γλυτωνετε απο σχεδον περιττα εξοδα!Η γνωμη ολων σας μετραει για εμενα.Τhanks για το χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.