yiannakas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 γεια έχω ηχογραφημένες κάτι διαλέξεις και θέλω να τις χωρέσω σε ένα audiocd γι α να τις ακούω στο cdplayer του αυτοκινήτου μου που δεν έχει mp3 υποστήριξη. Τις μετέτρεψα σε 8bit mono αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμμιά ιδεα? ευχαριστώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος,τι εννοείς "δεν έγινε τίποτα"? To Αudio cd δεν συμπιέζεται.Οση είναι η διάρκεια των αρχείων,τόσο χώρο θα πιάνουν στο cd.
yiannakas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 οκ ευχαριστω ενοούσα ότι δεν χώρεσαν
nikoskourtis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Οταν γραψεις εναν ηχο σε audio cd, οτι format και να εχει πριν αυτο θα μετατραπει στη μορφη του audio cd, που ειναι συγκεκριμενη μορφη (16bit,stereo,44100Hz) και ενα δισκακι χωραει παντα 80 λεπτα αν ειναι 80αρι. Το audio cd δεν εχει αρχεια ηχου μεσα να βαζεις οτι αρχειο θες εσυ. Το audio cd οταν διαβαζεται απο cd-player διαβαζεται σειριακα και με εναν τροπο που μοιαζει πολυ με το διαβασμα ενος δισκου βυνιλιου. Αν εσυ εβαζες με καποιο τροπο πιο πολλα δεδομενα σε ενα audio-cd (π.χ. 160 λεπτα αντι για 80) τοτε κατα την αναπαραγωγη αυτα θα ακουγονταν γρηγορα αφου το cd-player διαβαζει σε σταθερη γραμμικη ταχυτητα και σε 80 λεπτα θα σου ειχε διαβασει ηχο 160 λεπτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.