eirc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 hello, λοιπόν πρίν απο λίγες μέρες ανακάλυψα το εξής περίεγο: εχω ένα τοπικό lan και dsl (δεν ξέρω κατα πόσο έχει σχέση βέβαια αυτο) και δοκιμάζοντας κάτι κατα λάθος χτηπάω την εντολή >nslookup roadrunner.no-ip.org το αποτέλεσμα: >Server: 192.168.1.1 Address: 192.168.1.1#53 Non-authoritative answer: Name: roadrunner.no-ip.org Address: 192.168.1.10 το pc αυτό όμως δεν υπάρχει και η ip είναι τοπική!! προσπαθώ να το pingαρω..τίποτα. το nmap δεν βρίσκει ανοιχτά ports αλλα το παράδοξο: >Host 192.168.1.10 appears to be up ... good. το λέω σε ένα φίλο που έχει και αυτός dsl και του βγάζει τα ίδια! το δοκιμάζω απο pc της σχολής μου. το ίδιο.. αν κάποιος έχει κάποια ιδέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 kai emena to idio mou bgazei :???: kai den to kanei gia alla, mono ayto... periergo, kserei kaneis peri tinos prokeitai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 εχω εγω μια ιδεα. Οταν πας να φτιαξεις λογαριασμο στο no-ip.com και προσθέτεις host στο λογαριασμο αυτο by default εχει την ip που εχει εκεινη τη στιγμή το μηχανημα σου κάτι όμως που μπορεις να αλάξεις.Μάλλον το παλικαρι αυτό θεώρησε οτι εκεί έπρεπε να βάλει την ip του και έβαλε την τοπική του ip.Έστι τώρα στους dns του no-ip υπάρχει η καταχώρηση roadrunner με ip την 192.168.1.10. Μια ιδέα είναι αυτή μην το δέσετε και κόμπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 το μονο που μου χαλάει την παραπάνω προσέγκιση είναι το οτι ο nmap το βλέπει up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ναι όντως αυτό μπορεί να είναι... (βέβαια το κατάλαβα αφού έγραψα ένα κατεβατό μ@λ@κίες και μετά είδα καλύτερα το πόστ σου και σκέφτηκα και λίγο :???: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Είναι η IP του DHCP Server Ι think... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ekana ena host me onoma lemon.no-ip.info kai IP 192.168.1.112, se 5-10 lepta prepei na exei mpei stous DNS, mporeite na dokimasete na deite an kanei to idio, an nai mallon o bobosss exei dikio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 mpike idi, kai kanei to idio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.