Προς το περιεχόμενο

Η κοροιδία της Tellas

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν από 2 μήνες περίπου ήρθαν στο σπίτι και ενημέρωσαν τους γονείς μου 2 εκπρόσωποι της Tellas οτι σε συνεργασία με τον ΟΤΕ(!) έχουν μια προσφορά για να βάλουμε Tellas σταθερή τηλεφωνία και να έχουμε 1 ώρα δωρεάν κλήσεις τον μήνα. Οι γονείς μου δέχθηκαν και συμπλήρωσαν το έντυπο, αλλά όταν μετά από 10 μέρες περίπου μας πήραν τηλέφωνο από την Tellas να μας ρωτήσουν αν θέλουμε ενεργοποίηση, τους απάντησα όχι. Πρίν μια εβδομάδα έλαβα λογαριασμό από την Tellas παρά την άρνησή μου για να ενεργοποιηθεί!! Αύριο θα πάω στα γραφεία τους και θα ζητήσω διακοπή, μαζί και ένα χαρτί που να πιστοποιεί την ημερομηνία διακοπής για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Βασικά αφού έχουν συμβόλαιο στα χέρια τους είναι καλυμένοι. Πρέπει οι γονείς σου (όποιος υπέγραψε το συμβόλαιο) να πάει να ζητήσει διακοπή. Υπάρχει ενδεχόμενο αν έχει μπεί σε πρόγραμμα όπως Tellas 540 να έχει ποινή αν θέλει να καταργήσει το πρόγραμμα ή την προεπιλογή.

Δημοσ.

Ποινή εννοείς να πληρώσουμε για την διακοπή; Μήπως γνωρίζεις ποιό είναι το κόστος; Το νούμερο το παίρνουμε κατευθείαν χωρίς κάποιο τετραψήφιο.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαιρετω, αν και παλιο το θεμα τωρα το διαβαζω ως νεο μελος, συνεβει ακριβως το ιδιο και σε μενα μετα απο τηλεφωνικη διαφημηση, αλλα χωρις να υπογραψω καποιο συμβολαιο, ουτε να δωσω εντολη ενεργοποιησης, εκαναν αυτοματη προεπιλογη φορεα και ελαβα και λογαριασμο.

Αρνηθηκα να τον πληρώσω φυσικα και μετα απο πολλα παραδεχτηκαν προφορικα οτι δεν χρωστάω τιποτε στην εταιρια, το ζητησα και γραπτώς αυτο αλλα απο το φθινοπωρο ακομα το περιμενω.

Ο δικηγορος μου ειπε απλα να στειλω ενα συστημενο γραμμα, που να λεει "οπως παραδεχτηκατε απο το τηλεφωνο (αυτο κι αυτο), παρακαλω να το στειλετε και γραπτως...." για να ειμαι καλυμενος, τα αρχεια που τηρουν οι εταιριες τηλεφωνίας θεωρουνται εγκυρα για να αποδειξουν οτι χρωστάς και το οτι δεν χρωστάω το παραδεχτηκαν μονο δια λογου.

Παντως η εν λογω εταιρια αν και ακολουθει ακρως επιθετικη πολιτικη και δημιουργει αρνητικη εντυπωση, προκειται να γινει στο μελλον αρκετα αξιοπιστη στις παροχές της γιατι απ'οσο μου ειπε ατομο που γνωριζει, οπου κανει εργα η ΔΕΗ ταυτοχρονα χωνουν μεσα και δικτυα οπτικών ινων.

Δημοσ.

Aν "στο μέλλον" συνεχίζει να χρεώνει κατά βούληση,δεν θα γίνει καθόλου αξιόπιστη.

Την γνωρίζουμε την ΔΕΗ από το φοβερό ηλεκτρικό δίκτυο που έχει,δεν περνάει βδομάδα χωρίς να κοπεί το ρεύμα είτε βρέχει είτε έχει λιακάδα.

Και αν πάρεις και τηλ. να ρωτήσεις γιατί,στο κλείνουν και στα μούτρα.

Δημοσ.

επειδη ειμαι αντιπροσωπος σε εταιρια σταθερης τηλεφωνιας θα σας πω μονο να προσεχετε που βαζετε την υπογραφη σας και να μην πιστευεται ευκολα οτι λενε ιδιαιτερα την tellas . προσοχη τα ψιλα γραμματα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

kalisepra sas, de ksero an to topic ine palio i kenurio, de ksero an aftu tu idous i apati ine palia i kenuria, ala me pianun ta gelia me orismena pragmata kai me orismenus apo mas.

poli prosfata sinevi se mia fili mou akrivos afto pou perigrafi o filos mas o Άβαρις.

dld

piran thlefono afta ta KOTHONIA, xrisimopiontas tous anikanous ipalilous tous, kai proforika energopiisan grami, kai estilan kai logariasmo. kai eroto, an su sinevene esena pou to diavazis kai de pigenes na to plirosis POTE, tha mporousan na sou kanoun kati ? as poume , .... na se pane sta dikastiria ? na zitisoun xrimata ? pia i enia tis ipografis an o proforikos ixografimenos logos theorite egrafo aksiopistias ? hehe...

lipon de ksero an i tellas pote gini megali eteria, ala AN gini, tha gini apo thimata san ki emas, pou tha pame kai tha plirosoume ena tetio logariasmo. kante to. pliroste. kai tha vgi kai mia akomi tellas NEXT kai tha kani to idio, giati etsi theloun na mas miisoun stin vlakia pou krivoume mesa mas. tous pernate gia xazous ? oxi ine poli poniroi. ine KOTHONIA.

kai an thelete ti gnomi mou ? tha estelna eksodiko meta apo proidopiisi meso tis dikigoru mu. tote lipon kai mono tote, tha akuga tin fonoula tou IPEYTHINOU, prosekste ? IPEYTHINOU tis tellas na mou leei .... ax kirie signomi ! kai tha tou elega ... okso re gay..

afta

Δημοσ.

φιλε orasis καλα τα εξωδικα αλλα κοστιζουν, και αν προκειται για προσπαθεια να σε πιασει πελατη μια εταιρεια τι στο καλο με ενα τηλεφωνημα πιστευω θα ληξει το θεμα...εκτος αν εισαι πελατης της Teledome ποτε εμπλεξες...

Δημοσ.

ολοκληρη ιστορια για 1 ωρα????

αφου υπηρχε πακετο με απεριοριστες κλησεις σταθερων....

παιδια δεν εχει σχεση η δευ εφοσον περνουν απο οτε καλωδια...οποτε δεν ειναι vo ip

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια ηρεμηστε!!!και εγω εργαζομουν πιο παλια ετσι για την tellas.ειναι ανεξαρτητη η εταιρια που την προωθει και πληρονομασταν με ποσοστα!τα παιδια ερχονται σπιτι σας για να σας ενημερωσουν για της προσφορες της.δεν λεγαμε ψεματα για τις υπηρεσιες της και τις χρεωσεις της!απλα καναμε μια "παρουσιαση" της,αν ηθελε ο πελατης συμπληρωναμε μια αιτηση(με την συγκαταθεση του φυσικα και την υπογραφη του)και την στελναμε στην tellas.απο κει και περα δεν ειχαμε κανενα αλλο τεχνικο μπλεξιμο!οσο για την διακοπη ενημερωναμε πως γινεται(με fax στην tellas και ενα τηλ στον οτε για να βγει η προεπιλογη)!οποιος δεν το εκανε αυτο ετρωγε χοντρη ποινη!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω την τελλας γιατι εχω κι εγω προβλημα....

στις 15-10 μ ενημερωσαν 2 κοπελες της τελλας.δεχτηκα να τια ακουσω γιατι εινα η 2 εταιρεια που εχει ιδιοκτητο δικτυο στοην περιοχη μου (θεσ.νικη-αμπελοκηποι) και αν και εχω κανει αλλο προγραμμα με τελεντομ(κατι απλο μην αγχωνεστε γιατι διαβασα πολυ ασχημες κριτικες...παρ ολ αυτα εγω την ειχα 1χρονο κ ειμεινα ευχαριστημενη)δεχτηκα να κανω και τελλας με την σκεψη να περασω αν μ αρεσει σε αυτην αργοτερα.ζητησα κατι πολυ απλο σαν προγραμμα χωρις ενεργοποιηση προεπ.φορεα. και χωρις να πληρωνω καθε μηνα κατι.το θεμα ειναι οτι μου ειπαν πως αυτο θα το ζητησω τηλεφωνικα (για προεπ φορεα)και μου εβαλαν 2 προγραμματα,το 17??(δεν θυμαμαι ακριβως) και το 50%.Παιδια οταν υπεγραψα δεν υπρχε το 50%! και οταν το ανακαλυψα μετα απο 4 μερες πηρα τηλεφωνο.εξηγησα στην κυρια και μου ειπε να στειλω φαξ οπου εγραφα καθαρα τι ηθελα...οχι ενεργ προεπ.φορεα και οχι 50% προγραμμα μονο το αλλο με τον 4ψηφιο αριθμο....μετα απο 1μηνα ηρθε λογαριασμος οπου φυσικα δεν θα πληρωσω...ουτε θα κανω τον κοπο να παρω τηλεφωνο..μιλαμε 1φορα κι οχι 100 εγραψα μειλ και στον ΕΕΤΤ,δεν πηρα απαντηση αλλα δεν κανω κατι αλλο.το κακο και υπουλο ειναι οτι τοσο καιρο νομιζα πως επαιρνα με τελεντομ ενω τα καθηκια ουτε καν ειχαν απενεργοπ.προεπιλογη φορεα...αυτο με πειραζει πολυ...και τωρα δεν ξερω καν τι εχω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...