Προς το περιεχόμενο

2 ακυρα προβληματακια με τα windows

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...

Θελω την βοηθεια σας....

Αντιμετωπιζω εδω και 2-3 μερες τα εξης προβληματα:

1.

Το ενα εχει να κανει με τον internet explorer.Σερφαροντας στο internet πολλες φορες μου βγαζει σφαλμα και γραφει οτι παρουσιαστηκε ενα σφαλμα χρονου εκτελεσης...κατι που δεν το ειχε ξαναβγαλει ποτε...και

2.

Εχω χασει την δυνατοτητα να βαζω backgrounds δεν ξερω πως και τι αλλα δεν με αφηνει να το αλλαξω και μου εχει συνεχως το κλασσικο solid μπλε χρωμα για background.Μπαινοντας στο παραθυρο επιλογης background μου εχει "απενεργοποιημενες" τις επιλογες: φοντο-αναζητηση-θεση.

Και για τις 2 περιπτωσεις παραθετω φωτο

Καθε βοηθεια ειναι χρησιμη

thanx for your time

post-14690-129062926788_thumb.jpg

post-14690-129062926789_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε συ Αντώνη, ακόμα με τον Internet Explorer είσαι στο Net ?

Βγάλε τον τον καταραμένο και βάλε την αλεπού να ησυχάσεις και να κλείσουν και οι κερκόπορτες των spyware.

Επίσης ρίξε ένα scan για spyware μιας και αυτά που λες μου θυμίζουν συμπτώματα από spyware, etc.

http://security.kolla.de και κατεβάζεις το τελευταίο SpyBot: Search & Destroy.

Δημοσ.

χμ... μου μυρίζει...η λέξη Format + Clean Windows Setup...παίζει να έχουν ρημαχτεί αρκετά σημαντικά αρχεία των Windows...

αλλά για πες μου, όταν κάνεις κλίκ στο shortcut για το control panel, ακούς τον δίσκο να "γουργουρίζει" συνεχώς ή κάνει κάμποση ώρα μέχρι να ξεκινήσει να διαβάσει ?

Δημοσ.

Έναρξη->εκτέλεση->control

Αν ανοίξει αργά, έχεις πρόβλημα με το control panel, αν ανοίξει γρήγορα φταίει κάποιο από τα υπόλοιπα namespaces.

Δημοσ.

λοιπον...bill για αρχη οταν ανοιγω το control panel (δεν ακουω σκληρο οποτε βλεπω led) βλεπω οτι με το που θα πατησω την συντομευση αναβει 3-4 φορες(flash οχι διαρκειας) μετα τιποτα και απλα αρχιζει να ανοιγει παραθυρο-εικονιδια....

alkisq αργει και να ανοιξει το ιδιο οπως και απο την συντομευση....

και βασικα ειναι ενα προβλημα που ειχα μετα απο νεα εγκατασταση windows που πολυ απλα δεν εδωσα σημασια....

<bill μην ακουω για format δεν περασαν 2 μηνες απο το τελευταιο...δεν θα το αντεξω>

Δημοσ.

Κάποιο από τα πρόσθετα στο control panel είνα που το κάνουν να αργεί. Τι παραπανίσια εικονίδια έχεις που δεν έχουμε οι υπόλοιποι; (π.χ. από drivers συσκευών, από αντιβιωτικά κτλ) ;

Δημοσ.

Για το 1 πας στον Explorer στα Εργαλεία -> Επιλογές Internet και στο Tab Για προχωρημένους τσεκάρεις στην Περιήγηση το κουτάκι Απενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών.

Για το 2 nten kserw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...