Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Laptop με τηλεόραση...

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή με μια οθόνη τηλεόρασης, διαθέτω έξοδο S-Video στον υπολογιστή και πήρα έτσι ένα καλώδιο με είσοδο S-Video και έξοδο SCART αλλά το συνδέω με την τηλεόραση και στο κανάλι AV βλέπω μόνο...μαύρο!!!

Τι άλλο πρέπει να κάνω?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μονο ετσι γινεται..ομως παιδια επειδη εχω ενα hp 9105 me Geforce4 με τι τυπου καλωδιο θα στειλω σημα στη τηλεοραση να βλεπω ταινιες..

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι η έξοδος S-Video βρίσκεται στην κάρτα τηλεόρασης του laptop...(Το μοντέλο laptop είναι το MULTIRAMA DELUXE 202).

Όσο για την επιλογή αλλαγής της οθόνης από τα properties της κάρτας γραφικών, παρόλο που συνδέω το καλώδιο δεν με αφήνει να κάνω αλλαγή της προεπιλεγμένης οθόνης από τα properties.

Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος σύνδεσης τελικά είναι με VGA-OUT...

Δημοσ.

....Look ειναι ψιλοπονεμενη η ιστορια να συνδεσεις Laptop με τηλεοραση (σε μενα τουλαχιστον)....

Ο πρωτος λογος να μην προβαλεται η εικονα στην TV ειναι κακη συνδεση του καλωδιου S-Video τοσο στο Laptop οσο και στην τηλεοραση. Θα το καταλαβεις ισως απο στιγμιαια κακη εικονα που μετα χανεται στο απολυτο μαυρο.

Αν χαθει εστω και μια φορα για λιγο η συνδεση S-Video χρειαζεται restart το Laptop. Κοιτα τις οδηγιες στο Laptop σου για πως ακριβως γινεται η συνδεση (με ποια σειρα ανοιγεις τις συσκευες κλπ).

Συνηθως η καρτα γραφικων δεν χρειαζεται περεταιρω ρυθμισεις. Αυτα τα λιγα απο μενα, που δεν ειμαι ιδιαιτερος γνωστης γενικοτερα του θεματος......

Δημοσ.

Κάτι παίζει με το s-video, και εγώ έχω πάρει καλώδιο και ποτέ δεν κατάφερα να το δουλέψω. Με τις ρυθμίσεις έχω παίξει αρκετά αλλά τίποτα.Μήπως χρειάζεται κανενα προγραμματάκι μετατροπής του σήματος σε pal για να το "καταλαβαίνει" η tv.Και εγώ δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, ας μας δώσει τα φώτα του κάποιος που μπόρεσε να το δουλέψει σε laptop.

Δημοσ.

Την πρωτη φορα που επιχειρησα να κανω συνδεση Laptop και TV τα καταφερα συνδεοντας απλα το S-Video καλωδιο και ανοιγωντας μια μια τις συσκευες. Εβλεπα στην TV την επιφανεια εργασιας των Windows XP.

Στη συνεχεια μετα απο κανα τεταρτο η συνδεση χαθηκε και στην TV ηρθε το απολυτο μαυρο. Διαπιστωσα οτι εφταιγε το καλωδιο S-VIdeo γιατι ειχε στραβωσει ενα pin του στην ακρη και δεν εκανε καλη εφαρμογη. Για το στραβωμα εφταιγε η υποδοχη της TV και οχι η πιεση του χεριου μου. Κατι δεν πηγαινε καλα με την συγκεκριμενη υποδοχη γιατι το S-Video δεν κουμπωνε καλα οπως στο Laptop......

Στη συνεχεια προσπαθησα να συνδεσω το DVD Player με την TV μεσω του ιδιου καλωδιου S-Video (και οχι μεσω Scart) και τωτε ειδα σχεδον χαλια ποιοτητα εικονας (εντονο τρεμοπαιγμα, ουσιαστικα δεν εβλεπα τιποτα).

Συμπερασμα: S-Video τουλαχιστον εμενα με εχει απογοητευσει.......

Δημοσ.

Πριν κανά μήνα έχασα αρκετές ώρες προσπαθόντας να κάνω κι εγώ την πολυπόθητη σύνδεση αλλά τζίφος.

Άλλαξα καλώδια, settings, 2η TV (μήπως ...).

Κι από ότι βλέπω εδώ δεν είμαι ο μόνος.

Σύμφωνα με το manual του laptop τα βήματα είναι πολύ απλά.

Πάνω σ'αυτό απογοητεύτηκα από την ACER.

Αλλά το ίδιο πρόβλημα και σ'άλλες εταιρείες laptop ?

Υπάρχει έστω κι ένας που να έχει καταφέρει σύνδεση S-VIDEO ?

_

Δημοσ.

Είχα πειραματιστεί παλιότερα. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

- από laptop --> TV με καλώδιο S-video -> Scart έβλεπα απρόμαυρα.

- από laptop --> A/V ενισχυτή (και από εκεί στην TV) με καλώδιο S-video -> S-videο

έβλεπα έγχρωμα.

Δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει από laptop σε TV με καλώδιο S-video -> S-video... Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι παίδεμα μέχρι να βρεις ποια σύνδεση θα σου δουλέψει.

Δημοσ.

Έβαλα S-Video στο Laptop,το mini-jack σε 2 Rca και τις εξόδους τους σε ένα Scart που πάει στην TV.Βλέπω και ακούω πεντακάθαρα.Σε Acer 1352,απ' τα παλιά του Καρφούρ.

Δημοσ.

κεγώ πρόβλημα,σύνδεσα s-video σε σκαρτ στην τηλεοραση και τίποτα.μαύρη οθόνη.θα το παλέψω..laptop acer 4101wlmi

Δημοσ.

To idio problima ki'egw. Prospa8w na syndesw and Fujitsu-Siemens me thn TV, syndew kanonika to s-video sto scart alla den me afinei apo tis idiotites tis kartas grafikwn na epileksw thn TV. H epilogh apla einai apenergopoihmenh. Dokimasa episis kai deutero kalodio, mipws auto eixe problima, alla ta idia pali. H karta grafikwn einai h Radeon 9700. Paideutika arketa kai den evgala akrh, ta paratisa. Hxos akougetai kanonika apo thn tv alla eikona tipota...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...