giox Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα σας, Θα ηθελα την βοήθειας σας σχετικα με την αδυναμία εγγραφής Dvd στο ND-3540A. Χθές το αγόρασα και δεν μπορει να μου κάψει κανενα DVD. Είτε με Νέρο η CLONEDVD προσπάθησα, ξεκινάει να κάνει διαγραφή ή lead in και μετα κολλάει. Σβήνει το φωτάκι του DVD. Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και με το παλιό και γι αυτό είπα να το αλλάξω. Το παλιό ήταν το ND-2510A. Και όλα αυτά ξεκίνησαν με το που άλλαξα το motherboard λόγω βλάβης του παλιού.
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Eχεις αλλα drives?Aν ναι αυτα δουλευουν ολα καλα?Τι μητρικη εχεις?
giox Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ναι εχω αλλο ενα cd-rom το οποίο δουλεύει κανονικά. Μια επιπλέον πληροφορία είναι πως με το ND-3540A μπορώ να γράψω cd κανονικά. Μόνο DVD δεν μου γράφει. Η μητρική μου είναι MSI 649Neo-V.
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Aρα αφου σου γραφει cd και δεν ειναι μεταχειρισμενο μαλλον το dvdrw ειναι οκ.Η μητρικη εχει updated drivers?Μηπως θα βοηθουσε ενα bios update???
giox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Εκανα και bios update και οτιδήποτε update υπηρχε διαθέσιμο, αλλα τιποτα. Δεν βρισκω καμμια άκρη.
panoscorfu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο drive με κάτι dvd taiyo yuden με ασημί ματ label. Δοκίμασε άλλα dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.