Viperv80 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Γεια χαρά σε όλους, στο PC μου έχω εγκατεστημένα και windows & linux (σε διαφορετικούς σκληρούς). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να "κρυψω" το σκληρό με τα windows σαν να μη υπάρχει καν σαν hardware (απο παντού bios, windows CD, linux, ...παντού!) με μία Α διαδικασία (εννοείται χωρίς να τον αποσυνδέσω) και με μία Β να τον κάνω και πάλι ορατό? Επίσης αν το παραπάνω είναι εφικτό για ένα σκληρό, είναι εφικτό και για ένα partition? ευχαριστώ εκ των προτέρων...
FELIX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 to drive immage poy xrhsimopoiw gia backup(san to ghost einai)exei epilogh hide partition.twra an o diskos einai 1 partition 8a ston kanei kryfo.oxi apo to bios omws.gia na ton kaneis fanero omws prepei na kaneis boot apo to cd tou pali kai na ton kaneis.ektos kai an exeis egatesthmeno to programma synexeia sto pc sou.pola laptops pou exw dei,kyriws acer exoun to restore toys se ena tetoio mikro partition ftiagmeno me to drive immage kai krufo.
Viperv80 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω νομίζω, αλλά είναι μια αρχή. Θα το ψάξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.