Feax Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο laptop με ξενίζει όμως το ότι to chipset είναι της ΑΤΙ. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούν dυσκολίες, πχ να μην υπαρχει συμβατότητα με κάτι ή να μην το υποστηρίζουν κάποιες εκδόσεις linux ? Περισσότερα εδώ : http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1998
21century Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δεν νομιζω αλλα ειναι αξιοπιστη εταιρεια η φουτιστσου και μαλιστα παει για την πρωτια στην χωρα μας...
maqqis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Έχω το συγκεκριμένο φορητό εδώ και 1 μήνα περίπου και είμαι ευχαριστημένος απο την γενική εικόνα του.Έχει το radeon express 200m για γραφικά.Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει σε 2 τύπους ,αυτό που πήρα εγώ είναι το 1310G (όπου g σημαίνει glare type) και το άλλο με την κανονική οθόνη.Απο παιχνίδια δεν παίζω για να συγκρίνω αλλά κάποια στιγμή που έβαλα το need for speed 2 το έτρεξε χωρίς σπασίματα σε μέτρια ανάλυση. Γενικά καλό μηχάνημα και σε καλή τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.