Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για lan

geokokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου είχα ακούσει παλιοτερα δεν ξέρω αν παιζει για ένα προγραμα το οποιο μπορείς απο ένα pc (server) να κάνεις εγκατασταση ενος προγραμματος στους υπολογιστές του δικτυου με μια κινηση και οχι να να το κανεις εγκατασταση εναν εναν το θέλω για να κατεβαζω τα update των xp απο ένα μηχανιμα (server) και να τα βάζω και στο lan (10pc) ταυτοχρονα με μία κήνηση

Δημοσ.

An ontos uparxei auyo pou les, kai paizei se Win NT server, tote eimai#$%#$......efaga mines gia na mporesw na ferw 1 site me peripou 1500 PCs sta isa tous (oson afora ta win updates...) ennoeitai ena ena....

Δημοσ.

παρα πολυ ωραία ότι ήθελα σ'ευχαριστώ.Μιας και το εφερε και η κουβέντα υπάρχει και για αλλα προγράμματα γιατι αυτό ειναι μονο για τα updates

Δημοσ.

Νομίζω οτι αυτό που ζητάς θα το βρείς στο REMOTE SCOPE μόνο που πρέπει πρώτα να έχεις εγκαταστήσει στα pc client ένα μικρό πρόγραμμα που θα τα κάνει αυτομάτως να υπακούουν στις εντολές σου.Κάνε ένα τσεκ,υπάρχει και δοκιμαστική έκδοση.

Δημοσ.

να ρωτησω επειδη δεν καταλαβα..

τα updates τα κατεβαζεις μια φορα στο server και μετα τα εγκαθιστας σε οσους η/υ του θες, οποτε θες;

δλδ δε χρειαζεται οι η/υ του δικτυου να συνδεονται στη Microsoft για τα updates τους;

Δεν το αναφερει πουθενα αυτο σαν χαρακτηριστικο..

Δημοσ.
να ρωτησω επειδη δεν καταλαβα..

τα updates τα κατεβαζεις μια φορα στο server και μετα τα εγκαθιστας σε οσους η/υ του θες' date=' οποτε θες;

δλδ δε χρειαζεται οι η/υ του δικτυου να συνδεονται στη Microsoft για τα updates τους;

Δεν το αναφερει πουθενα αυτο σαν χαρακτηριστικο..[/quote']

ναι εστι ακριβως, κατεβαινουν τα updates στον server, και μετα τα clients οταν τρεχουν το windows update τραβανε τα updates απο τον server σου και οχι απο την Microsoft την Ιδια.

αυτο ειναι καλο για δικτυα που θελεις να μην εχουν πληρη προσβαση στο internet η χρηστες σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...