geokokos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας φίλοι μου είχα ακούσει παλιοτερα δεν ξέρω αν παιζει για ένα προγραμα το οποιο μπορείς απο ένα pc (server) να κάνεις εγκατασταση ενος προγραμματος στους υπολογιστές του δικτυου με μια κινηση και οχι να να το κανεις εγκατασταση εναν εναν το θέλω για να κατεβαζω τα update των xp απο ένα μηχανιμα (server) και να τα βάζω και στο lan (10pc) ταυτοχρονα με μία κήνηση
Thm@ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Για προϊοντα της MS υπαρχει το WSUS αλλα θελει να εχεις Server για να το στησεις http://www.microsoft.com/windowsserversystem/updateservices/default.mspx Ειναι αρκετα καλο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε οτι αφορα updates/service packs και ειναι και δωρεαν
lefkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 An ontos uparxei auyo pou les, kai paizei se Win NT server, tote eimai#$%#$......efaga mines gia na mporesw na ferw 1 site me peripou 1500 PCs sta isa tous (oson afora ta win updates...) ennoeitai ena ena....
Thm@ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 σε ΝΤ δεν παιζει δυστηχως, θελει τουλαχιστον 2000 server με SQL/MSDE/IIS για να παιξει
geokokos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 παρα πολυ ωραία ότι ήθελα σ'ευχαριστώ.Μιας και το εφερε και η κουβέντα υπάρχει και για αλλα προγράμματα γιατι αυτό ειναι μονο για τα updates
STEVEtheGREEK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω οτι αυτό που ζητάς θα το βρείς στο REMOTE SCOPE μόνο που πρέπει πρώτα να έχεις εγκαταστήσει στα pc client ένα μικρό πρόγραμμα που θα τα κάνει αυτομάτως να υπακούουν στις εντολές σου.Κάνε ένα τσεκ,υπάρχει και δοκιμαστική έκδοση.
xalva Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 να ρωτησω επειδη δεν καταλαβα.. τα updates τα κατεβαζεις μια φορα στο server και μετα τα εγκαθιστας σε οσους η/υ του θες, οποτε θες; δλδ δε χρειαζεται οι η/υ του δικτυου να συνδεονται στη Microsoft για τα updates τους; Δεν το αναφερει πουθενα αυτο σαν χαρακτηριστικο..
Thm@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 να ρωτησω επειδη δεν καταλαβα.. τα updates τα κατεβαζεις μια φορα στο server και μετα τα εγκαθιστας σε οσους η/υ του θες' date=' οποτε θες; δλδ δε χρειαζεται οι η/υ του δικτυου να συνδεονται στη Microsoft για τα updates τους; Δεν το αναφερει πουθενα αυτο σαν χαρακτηριστικο..[/quote'] ναι εστι ακριβως, κατεβαινουν τα updates στον server, και μετα τα clients οταν τρεχουν το windows update τραβανε τα updates απο τον server σου και οχι απο την Microsoft την Ιδια. αυτο ειναι καλο για δικτυα που θελεις να μην εχουν πληρη προσβαση στο internet η χρηστες σου
xalva Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ειναι καλο και για το bandwidth γιατι κατεβαζουμε μονο μια φορα τα updates
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.