GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Κατέβασα προχτές την καινούρια έκδοση του Winamp,την 5.12. Ωστόσο,μετά την εγκατάσταση,δεν ανοίγει ο player!! Έκανα αρκετές φορές install kai uninstall,καθώς και restarts αλλά το πρόβλημα παραμένει... :???: Το δοκίμασα βέβαια και με την pro και με την full έκδοση,αλλά..τίποτα! Στον φάκελο όπου γίνεται η εγκατάσταση φαίνονται όλα ok...Αλλά και στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων εμφανίζεται κανονικά το winamp. Μπορεί κάποιος/α να βοηθήσει πάνω σε αυτό??Δε μπορώ να ζήσω χωρίς Winamp!!!
wizzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Τότε απεγκατέστησε την έκδοση που δεν δουλεύει και βάλε μια που δουλεύει !!! Ε, δεν νομίζω η 5.12 να διαφέρει τόσο πολύ από την 5.11 !!!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Σωστός ο φίλος wizzy... :smile: Μερικές -ή ελάχιστες,καλύτερα- φορές,το προφάνες είναι και το σωστό. Με πιο παλιά έκδοση(5.11 αν δε κάνω λάθος,δε θυμάμαι τώρα)δούλεψε. Ωστόσο,σήμερα το πάλεψα και τελικά έφταιγε ένα από τα πολλά plugins,που είχα εγκατεστημένο,για το Winamp... Οπότε όλα OK τώρα με την 5.12. Thanks πάντως!
Tetix Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω, αλλά έχω μια υποψία ότι τα restart που μου κάνει το PC συνέχεια, είναι λόγω του 5.11! Θα δοκιμάσω με άλλη έκδοση και βλέπουμε... Ή απ' αυτό είναι ή από την θερμοκρασία :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.