Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα AutoGK

silv_fing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχώ κατεβάσει το AutoGK 2.25 και βάζω να μετατρεψει ένα dvd σε xvid. επιλέγω το ifo file φτιάχνω τις κατάλληλες ρυθμίσεις και πατάω να αρχίσει η μετατροπή. Μερικές φορές ο υπολογιστής μου κολλάει κατα την διάρκεια της μετατροπής συνήθως κατα το compressibility test ή όταν τρέχει κάποιο apo τα pass με virtualDubMod. Οταν κολλάει εννοώ ότι είναι δαν να εχει παγώσει μόνο το ποντικι κουνιέται και αυτό μετα απο λίγο κολλάει και ακούω τον χαρακτηριστικο ήχο του buzzer στο κουτί. Αυτο δεν συνέβαινε με τις παλιότερες εκδόσεις όπως 1.60 αλλά με τις ποιο πρόσφατες 1.96 , 2.20 και 2.25. Ποιο νομίζετε ότι μπορεί να είναι το πρόβλήμα???

Δημοσ.

Εκανα unistall ολα τα προγράμματα που εγκαταστεί το AutoGK και το ξαναβαλα. Το ιδιο πρόβλημα συμβαίνει και τώρα. Αυτή την φορά κολλάει στήν μετατροπή του ήχου σε mp3. Το συστημα μου ειναι ένα intel celeron 2.66ghz ,512mb ram, geforce fx 5200 καρτα γραφικών.

Δημοσ.

Mαλλον ειναι προβλημα hardware(προβληματικη RAM)...

Eχεις διαθεσιμη την προηγουμενη Stable εκδοση για να την εγκαταστησεις, να δεις αν εχει το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

απο ότι έχω παρατηρήσει όταν τρέχω το auto gk και κάνω start και άλλα προγράμματα με πολλές απαιτήσεις ή επίσης όταν κάνω copy ενός αρχείου μεγαλύτερου από 500mb μου μου μένει πολύ λίγη μνήμη διαθέσιμη περίπου 1mb και η υπόλοιπη χρησιμοποέίται για system cache και προγράμματα. Όμως σε έναν φίλο μου που έχει το ίδιο ακριβώς σύστημα δεν συμβαίνει αυτο και του λειτουργεί κανονικα έχοντας free μνήμη 200mb περιπου στην ακριβώς ιδια περίπτωση εμένα έχει 3mb. Λέτε να έχει πρόβλημα καμία από τις ram?? αν ναι πως το δια πυστώνω. Υπάρχει software για ελεγχο σφαλμάτων της ram?? Από την αρχή που είχα πάρει το pc συνέβαινε αυτό αλλά δεν ειχα καταλάβει για ποιον λόγο.

Δημοσ.

Aπο το tutorial του AutoGK...

Αν υποψιάζεστε ότι η λειτουργία της CPU είναι προβληματική, μπορείτε να τρέξετε το Prime95 για να ελέγξετε την CPU. Αν υποψιάζεστε προβλήματα στην μνήμη, μπορείτε να τρέξετε το MemTest86 για να ελέγξετε την μνήμη. Αν υποψιάζεστε προβλήματα υπερθέρμανσης, τότε αφαιρέστε το κάλυμμα του υπολογιστή και χρησιμοποιείστε έναν ανεμιστήρα κατά την διάρκεια της κωδικοποίησης. Αν μετά από αυτό, μπορείτε να ολοκληρώσετε την κωδικοποίηση, ενώ προηγουμένως δεν μπορούσατε, τότε πιθανότατα έχετε πρόβλημα υπερθέρμανσης. Λύσεις για αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι, ο έλεγχος της σωστής τοποθέτησης της CPU, η τοποθέτηση κάποιας ψήκτρας, η τοποθέτηση επιπλέον ανεμιστήρων, ή αν έχετε κάνει overclocking, η μείωση του OC ή των ρυθμίσεων της RAM.

Eχεις κανει overclocking?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...