Jojos170304 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά συμπερασματικά θα έλεγα ότι όσοι απο εμάς νόμιζαν ότι βρήκαν ευκαιρία με το ADSL in a box + με το LinkSys και τα δωράκια την πατήσαμε χοντρά. LinkSys WAG354G για πέταμα!!!! (Έβαλα κ το update firmware φυσικά DE γιατί ακόμα δεν έχουν βγάλει επίσημα EU που να δουλεύει σωστά)!!!!!!!!!!! Πρόταση: Όλοι μαζική επιστροφή τα LinkSys στη forthnet! Υποψιάζομαι ότι τα γνωρίζανε από πριν, πιθανόν τα πήραν χονδρική σε πολύ χαμηλότερη τιμή κ τα πάσαραν σε εμάς. Α ρε αγωγή που σηκώνει!!!! Ήδη έχω χάσει 2 μέρες να προσπαθώ να ισιώσω το LinkSys με την 384 να σέρνεται κ να με πετάει έξω συνέχεια κόβοντας όλα τα torrents!!!!!
Jojos170304 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Και για να μη μιλάμε στον αέρα αυτή τη στιγμή είμαι με dial up του ΤΕΕ: To LinkSys μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας!!!!! (Το αποσύνδεσα όταν έφτασα στα όρια μου για δεν μπορούσαν να φύγουν τα mails μου) Κοιτάξτε τις τιμές στις ταχύτητες: running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.91Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 174.97kb/s running 10s outbound test (client to server) . . . . . 92.16Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 90.05kb/s Η πρώτη από ότι καταλάβατε είναι με την 384!!!!!!!!
Jojos170304 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα να ενημερώσω με τις τελευταίες εξελίξεις. Κατόπιν επανηλλειμένων συνομιλιών με FORTHNET μου άλλαξαν το LinkSys γιατί ήταν για πέταμα (κ πιστεύω ολόκληρη παρτίδα όψι μόνο το δικό μου) και μου έδωσαν ένα D-Link DSL-G664T. Ακόμα δεν το έχω τεστάρει καλά (μόλις τώρα το έβαλα) αλλά από ότι φαίνεται το πρόβλημα με το disconnect λύθηκε. Από ταχύτητες ακόμα πολύ χαμηλές (επιπέδου 128) αλλά μίλησα με βλάβες πΟΤΕ και με διαβεβαίωσαν ότι θα το κοιτάξουν κ θα έχω απάντηση μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. (Μου κάναν κ χάρη γιατί οι ταχύτητες μου είναι πάνω από το εγγυημένο του πΟΤΕ)!!!!!!! Απλώς σκεφθείτε ότι όταν δηλαδή πληρώνεις για 384 ο ΟΤΕ σου εγγυάται για 128. Πως είπατε????????????????? Συμπερασματικά θα έλεγα όποιοι αντιμετωπίζουν το αντίστοιχο πρόβλημα ίσως μία επικοινωνία με FORTHNET να λύσει το πρόβλημα μιας κ εγώ (αφού επέμεινα) δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το (αρκετά ευγενικό) after sales service τους.
capthookb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ περιμένω ενεργοποίηση για να δω τι λέει αυτό το router. Πάντως έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Οταν με το καλό ανάψουν τα λαμπάκια θα γίνουν οι ανάλογες δοκιμές.
silentpower Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 (Μου κάναν κ χάρη γιατί οι ταχύτητες μου είναι πάνω από το εγγυημένο του πΟΤΕ)!!!!!!! Απλώς σκεφθείτε ότι όταν δηλαδή πληρώνεις για 384 ο ΟΤΕ σου εγγυάται για 128. Πως είπατε????????????????? Ayto kai an einai koroidia
capthookb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Για πες μας και με αυτό το modem τι γίνεται, μόλις μπορέσεις και το τεστάρεις και πάρεις και μια απάντηση από ΟΤΕ.
Jojos170304 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά so far so good με το D-Link. Μόλις έχω νεώτερα κ από πΟΤΕ ενημερώνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.