Προς το περιεχόμενο

7800 Gt Sli:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

street warrior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ λέω να επανέρθουμε στο θέμα μας, τι τροφοδοτικό προτείνετε για το παραπάνω pcακι και να σηκώνει την δεύτερη 6800gt???

Θα χρειαστείς ένα τροφοδοτικό καλό το οποίο θα βγάζει τουλάχιστον 30Α στο +12V rail, oι ενδείξεις σε Watt είναι δευτερευούσης σημασίας εδώ.

Δεν ξέρω πόσο κάνει αυτή τη στιγμή το Tagan TG580-U22, πάντως πολύ ακριβό δεν είναι και βγάζει 38Α στο εν λόγω rail που ίσως σου αντέξει και για μια επόμενη γενιά καρτών. Αθόρυβο είναι και απολύτως σταθερό.

A εδώ είμαστε, 125 ευρώπουλα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700236

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα υπόλοιπα είναι θερμοαγώγιμες :P

Nerd :P

[ p.s. αν τελικά δεν κατέβω ΠΣΚ κάτω' date= έχεις ακόμα τον Δημητράκο μας ]

{ αν ξέχασες και δεν σου πάει ο νούς, στείλε PM :) έχω space για ένα τελευταίο pm :P }

{ p.s. με το autoupdate @ Creative WebSite μια χαρά περνάνε οι new drivers m8 :) }

Kάτω; Τα σύνορα φυλάς; LOL

΄Οσων αφορά το τελευταίο θα παραμείνει μυστήριο, είναι η δεύτερη καθαρή εγκατάσταση winblows που αρνείται οτιδήποτε πάνω από 1.84.40, αλλά όπως σου είπα δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία.

Δημοσ.
Έγινε boy.

Μην ξεχνάς όμως τις βλέψεις της Transe**al VGA σου...όταν την ξανατοποθετήσουμε μπορεί να πάρουμε kinder έκπληξη :P

Να μιλάτε με εικόνες περικαλώ.

Η 7800 του Βέγγο πριν και μετά μπει στο PC του:

weirdmice.gif

Δημοσ.
Θα χρειαστείς ένα τροφοδοτικό καλό το οποίο θα βγάζει τουλάχιστον 30Α στο +12V rail' date=' oι ενδείξεις σε Watt είναι δευτερευούσης σημασίας εδώ.

Δεν ξέρω πόσο κάνει αυτή τη στιγμή το Tagan TG580-U22, πάντως πολύ ακριβό δεν είναι και βγάζει 38Α στο εν λόγω rail που ίσως σου αντέξει και για μια επόμενη γενιά καρτών. Αθόρυβο είναι και απολύτως σταθερό.

A εδώ είμαστε, 125 ευρώπουλα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700236[/quote']

Thanks file mou, nase kala, tha to tzimpiso me ton 13o mistho :)

Δημοσ.

ROFL. Eνα μπιφτεκι στο 3. Καλα το Billako τον ξερω, αλλα και συ τεκνο Βρουτε (Ailure)? Ρε τι παιδια ειστε εσεις; :razz:

BTW Billako στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι. Διαβασες τα δικαιωματα στην expert mobo σου ή θα την αφησεις ελευθερη με εγγυηση να καταστρεψει οτι βρει στο περασμα της; :razz: LMAO

Anyway. Do not fear!! In case this happens again .. RMA is here!! Αν και εχει να το κανει καιρο.. Θα το κανα τωρα αλλα ερχονται γιορτες και δεν ρισκαρω να την παρω μετα απο κανα μηνα.. :razz:

Δημοσ.

LLV, τι έγινε ?

Έποιασε κρύο στο δωμάτιο ?

Ανταπεξήλθες ή όχι ?

P.S. Η eXpert ταξιδεύει για το R&D της DFI...πάνω που θα την πέταγα από το μπαλκόνι γαμώτο... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...