Jeronymo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ψάχνω για ένα laptop κοντά στα 1000Ε. Βρήκα 2 και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ο ένας είναι ο Toshiba L20-101 και ο δεύτερος ο ΙΒΜ TPR50E Ποιά είναι η γνώμη σας? Γενικά το laptop μου χρειάζεται λόγω συχνών μετακινήσεων με τρένο (οπότε μου χρειάζεται μεγάλη αυτονομία και μικρό βαρός) επίσης θα ήθελα να έχει κάπως καλή υπολογιστική ισχύ. Αν έχετε να μου προτείνεται και κάτι διαφορετικό είναι ευπρόσδεκτη η πρότασή σας.
Diomedes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Το καλοκαίρι που πέρασε είχα ένα αντίστοιχο δίλημα. Γενικά ο IBM είναι καλύτερος σαν μάρκα και υποστήριξη (αν και ένα μεγάλο μέρος της τιμής του είναι γαμισιάτικα για τη φίρμα). Πήγα λοιπόν και ρώτησα τον γιατρό μου (PC doctor K.Φ.) ο οποίος ξέρει πιο πολλά από Η/Υ απ' ότι οι περισσότεροι συναδέλφοι μου στο παν/μιο. Τελικά πήρα λοιπόν έναν Toshiba (ένα διαφορετικό μοντέλο γιατί ήμουν σε άλλο προϋπολογισμό). Σαν εργονομία είναι για τα μπάζα όμως γενικά δεν παρουσιάζει προβλήματα (σε αντίθεση με τους Dell παράδειγμα που είναι για τα μπάζα) ενώ έχει και πολύ καλή υποστήριξη. Από τότε που τον πήρα έχει κρασάρει μόνο μια φορά και μιλάμε ότι του κάνω βαριά χρήση. Οι μόνες ατέλιες που βρήκα ως τώρα είναι το DVD-RAM (όχι ROM) που μου έκαψε 2 δισκάκια (εν μέρει από δικιά μου μαλακία) και το wireless. Όμως στο διαδίκτυο βρήκα νέο firmware και για τα δύο (τζαμπέ απ' την εταιρία) οπότε τα προβλήματα εξαλείφτηκαν. Τώρα δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξίσου αξιόπιστο όμως σίγουρα θα είναι καλύτερο απ' αυτό της ΙΒΜ. Τα καλύτερα λαπτοπ μπορεί να είναι αυτά της ΙΒΜ, όμως για άλλα κλιμάκια (2000 Ευρώ και πάνω).
Leatherwolfgr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 An kai den exo kan laptop tha paratheso ki ego mia mikri empiria... Kapote eixan kolisei gripi oloi oi ipologistes stin douleia. Kai milame gia gripi barias morfis. Anagastika loipon na tous formaro olous. Metaksi ton ipologiston itan kai 2-3 laptop IBM. Sta IBM etreksa to Recovery CD kai apistefto! To anepanalipto sinevi! Otan ksekinisan ta Windows den anagnorize to hardware tou! Apistefto! Tipota den evlepe! Traviksa trelo louki gia na ta kano na doulepsoun. Auto bebaia itan ena menonomeno peristatiko mias kai den exo asxolithei ektote me ta enlogo laptop (basika meta apo ligo kairo antikatastathikan).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.