Προς το περιεχόμενο

Best 2005 Pc Game

privateer

Καλύτερο παιχνίδι για Pc το 2005  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερο παιχνίδι για Pc το 2005

• Civilization IV
      10
    • Pro Evolution Soccer 5
      27
    • Warhammer 40,000: Dawn of War: Winter Assault
      2
    • F.E.A.R.
      24
    • Need For Speed: Most Wanted
      22
    • Grand Theft Auto: San Andreas
      27
    • Age of Empires III
      6
    • Call of Duty 2
      24
    • Battlefield 2
      13
    • Fahrenheit
      11
    • World Of Warcraft
      17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και σίγουρα κάποια καλά games μένουν απ΄έξω, νόμίζω πως αυτή είναι μια καλή λίστα. Αν δεν συμφωνείτε βέβαια μπορείτε να ποστάρετε την επιλογή σας :)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θεωρητικά το WoW βγήκε το 2004 αλλά λόγω αρκετών προβλημάτων διαθεσιμότητας η χρονιά του ήταν σίγουρα το 2005. Απο τα παιχνίδια της λίστας δεν νομίζω υπάρχει κάποιο τόσο ολοκληρωμένο όσο το WoW. Ίσως να ψήφιζα San Andreas ή Pro 5 αλλά νιώθω πως κανένα απο τα δύο (αν και είναι καταπληκτικά παιχνίδια) δεν έκανε το κάτι παραπάνω και πως είναι αρκετά κοντά με τα παιχνίδια που διαδέχτηκαν (Vice City& Pro 4). Το NFS:MW το θεωρώ όμορφο αλλά κενό (όπως μια υπερπαραγωγή του Hollywood) ενώ F.E.A.R kai BF2 δεν με καθήλωσαν όσο θα περίμενα. Για το warhammer έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια αλλα καθότι δεν είμαι fan του είδους δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη.

Με λίγα λόγια, μια ψήφος στο WoW και απο έναν lvl 35 Elf Druid :)

Δημοσ.

No wow no vote!!!!!! Βάλτο βρε privateer στις επιλογές μας, γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν το κορυφαίο της χρονιάς!!!!!!!!!!

Δημοσ.

....αν και υπέρμαχος του CoD ψηφίζω Βatllefield 2 (παρολα τα προβλήματα) επειδή παρουσίσασε ωραία πράγματα στο gameplay που κανένα παιχνίδι του είδους δεν περιέχει....

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε τώρα... κάνετε ψηφοφορία χωρίς το WOW; Ότι να ναι λέμε...

Φανταστείτε ότι δεν είμαι και κανένας τρανός gamer αλλά έχω ¨χάσει¨ φίλους και γνωστούς από το WOW ανάμεσα σε αυτούς και τον ίδιο το αδερφό μου που είναι 34 άρων χρονών μαντράχαλος και πρώην φανατικός Diablo-άκιας.

Για ρωτήστε πόσες συνδέσεις DSL μπήκαν για το WOW με μοναδικό σκοπό να χτυπάνε καλά ping…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...