danis6963 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 δοκιμασα με ενα καλωδιο s-video..αρχικα εκανα την συνδεση και μετα ανοιξα το laptop αποτελεσμα να μην εχω εικονα στην οθονη αλλα να βλεπω το desktop ασπρομαυρο στην tv..υπεθεσα οτι θα φταινε οι ρυθμισεις...τις τροποποιησα λιγο συμφωνα με αυτα που ελεγε το manual (μεγαλη μα...κια)..το αποτελεσμα ηταν να κανω restart και να εχω μεν εικονα στην οθονη αλλα τωρα να βλεπω στην TV extended desktop...παλι ασπρομαυρα και χωρις ηχο!!!!... εβαλα 640χ480 στα 8 και 16 bit αλλα καμια διαφορα και το αστειο ειναι οτι δεν μπορω να βλεπω το desktop μου οπως ειναι κανονικα!!! διαβασα τα post που υπαρχουν ηδη αλλα ολοι εχουν το ιδιο προβλημα μα κανενας την λυση (εχω μια καρτα ati radeo mobility 16mb) μηπως ξερει κανεις πως γινεται? η τι μπορει να φταιει? Σημειωνω οτι απο το pc μου χρησιμοποιοντας το ιδιο καλωδιο βλεπω κανονικοτατα!! εγχρωμα και με ηχο χωρις καν να δηλωσω δευτερη οθονη η TV με καρτα geforce 6600le!!! και μετα σου λενε οτι τα laptop ειναι φτιαγμενα για να μπορεις ανετα να κανεις παρουσιασεις σε κοινο με συνδεση σε προτzεκτορα η tv(xaxaxaxaxaxax)!!!! αν ξερει καποιος ας δωσει μια λυση πριν το σπασω...ευχαριστω!!!
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Exw grapsei enan tropo gia na to leiseis auti to provlima, se allo topic (Den thimamai pio...) C.U
Aussie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την mobility 128MB,έβλεπα δηλαδή μαυρόασπρα στην τηλεόραση...Τελικά ανακάλυψα ότι ΔΕΝ έφταιγε το laptop,αλλά η τηλεόραση που είχε είσοδο προβολής σε scart αντί s-video.Στην περίπτωση σου όμως,εσύ δεν αναφέρεις να άλλαξες τα setings της tv,και με τα ίδια settings δουλεύει το pc σου,πράγμα όντως παράξενο... Δοκίμασε στα settings της κάρτας γραφικών να αλλάξεις τη προβολή σε PAL-G αντί PAL-B που είναι αν θυμάμαι καλά στο default,ή ακόμη καλύτερα εκεί που σου δίνει τις χώρες να επιλέξεις,αντί Ελλάδας χρησιμοποίησε τη Γερμανία,που έχει τα ίδια πρότυπα τηλεόρασης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.