vortex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημά μου σε DUAL VGA αλλά τώρα που μπήκε και η ΑΤΙ στο χωρό τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα στην επιλογή της πλατφόρμας, οποιαδήποτε γνώμη ή πρόταση πιστεύω θα βοηθόυσε.
Ailuros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 AGP είναι η Χ800 έτσι; Κρίμα γιατί αν ήταν PCIe θα σου έλεγα να πας κατευθείαν για Crossfire. H oθόνη σου από ότι βλέπω είναι LCD οπότε δεν έχεις πρόβλημα και με τον ρυθμό ανανέωσης σε X800/Crossfire (περιορίζει στα 60Hz στα 1600*1200), πράγμα που δεν υφίσταται πλέον σε Χ1800/Crossfire. Το δίλημμά σου το βλέπω εγώ ως εξής: A. 2* Χ1800XT/Crossfire B. 2* 7800GTX/SLi Aν το κόστος μητρικής, τροφοδοτικού, και των δύο καρτών (είτε Α είτε Β) δεν σου φαίνεται υπερβολικό ή δεν σε νοιάζει τότε όποιο και να πάρεις δεν θα έχει και τις τρομερές διαφορές σαν υλοποίηση. Αν όμως σκέφτεσαι να ζευγαρώσεις μικρότερες και άρα φτηνότερες κάρτες από τις προαναφερόμενες αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις κατ΄ευθείαν μια μόνο 7800GTX ή μια μόνο Χ1800XT και να τελειώνει το τραγούδι.
vortex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Η κάρτα είναι PCI Express, και αγοράστικε πριν αποφασίσω να κάνω DUAL VGA το σύστημά μου. Επειδή στο Crossfire δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς το ίδιο gpu αλλά κάποιο της ίδιας σειράς, σκεφτόμουν να την βάλω να δουλέψει μαζί με μια Radeon X1800XT 512MB PCI Expres Crossfire, αλλα το δίλημά μου έχει να κάνει και με τις επιδόσεις των motherboeard που χρησιμοποιούν Ati Xpress 200 Crossfire Chipset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.