marios1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 .... fasko kai antifasko i mou fainete? Όχι φιλαράκι,απλά χορεύεις και συ,όπως όλοι μας,στο ρυθμό της εποχής:"Βόηθα Χριστέ και Παναγιά ένα θεριό με πνίγει.Να το σκοτώσω δεν μπορώ να φύγω δεν μ' αφήνει!".
monimws_trelamenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Γεια χαρά και από μένα. Σκέφτομαι να αγοράσω τον κύβο. Πώς μπορώ να μάθω αν έχει ελεύθερες πορτες το dslam της περιοχής μου;
JiKL Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 1) lisi na pas sto http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm na valeis to tilefono sou kai na deis... den einai poli egkiro giati sto diko mou pou palia den eixe portes kai tora evalan nees den to allaksan 2)tilefono sto 134 kai rota 3) na mou peis ta prota psifia tou til sou diladi 210984 i 231043- kai an einai pstn i isdn ktl ktl kai na sou po ego apo mia lista pou exei dimosieuthei se allo forum
babbar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 geia sas, me to modem pou deinoun sto cube mporw na syndesw dyo pc me ayto, swsta? (Giati sti vrasi kollaei to sidero...)
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 vasika re mages an den kanw lathos apo simera pane peripato oi 2 mines dwro tou Kyvou,swsta?Ektos an doulepsei kai avrio i Vivodi
xtraktor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ουσιαστικα σημερα τελειωνει η προσφορα..υποτιθεταια..αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι τι εννουν τελειωνει η προσφορα...δηλαδη δεν θα ξαναβγουν αλλα πακετα με παρομοιες προσφορες ποτε?λιγο απιθανο μου φενεται...εννοω πως οπως εχουν πει και σε αλλα μηνυματα αυτα τα κανουν για να προσελκυσουν οσο το δνατον περισσοτερους πελατες σε μικρο χρονοκο διαστημα..γιατι μοιριζομαι πως για καπιον λογο οιτιμες μετα θα πεσουν πολυ...και θελουν να εχουν δεσμεθμεμους πελατες για καπιο καιρο..οποτε πιστευω πως αυτες οι "προσφορες" θα επανελθουν....τι λετε?δεν συμφωνειτε?
monimws_trelamenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Η προσοφορά της vivodi ισχύει μέχρι 31/01/06. Δεν τελειώνει σήμερα.
oblivious Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μόνο της Hol τελειώνει σήμερα. Vivodi και Forthnet μέχρι 31/01/06
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 otan lene ,gia energopoihseis mexri tis 30/01/2006...ti ennooun?Na exei apostalei h aithsh mexri tote h na exei egkry9ei h aithsh mexri tote(dld 9a prepei na steileis thn aithsh poly prin tis 30 toy mhna)?
Remiel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Na exei i aitisi pano imerominia taxidromeiou mexri kai 31/1,kai oxi na exei ginei i energopoihsh mexri tote.
Blackie Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα παιδιά! Άσχημα νέα για όσους θέλουν να πάρουν την προσφορά από το Πλαίσιο για να έχουν webcam + mic, μετά από τηλεφώνημά μου στο τηλ. παραγγελιών η προσφορά ίσχυε μέχρι 31/12. οπότε πλέον το Cube έρχεται βάσει της προσφοράς της Vivodi, δηλαδή τα πάντα εκτός του conference kit... Το ότι δεν αναρτήθηκε κάπου αυτό (το ότι υπάρχει λήξη της προσφοράς) δε θα το σχολιάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.