Προς το περιεχόμενο

katapliktiki prosfora vivodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα, η προσφορά ακόμα είναι συμφέρουσα, εφόσον η τιμή της 384 της 4ΝΕΤ είναι παραπλήσια με την τιμή της 512 τότε συμφέρει της Βιβόντι. Απλά για εμένα η μεγάλη απροσεξία και ουσιαστικά γράψιμο στον καταναλωτή ήταν αυτό το πράγμα! Σου δίνουν μια προσφορά, η οποία βρισκόταν μέχρι το μεσημεράκι που βγήκα στην κεντρική σελίδα της εταιρείας, δεν αναγράφεται τίποτα περί λήξης και ξαφνικά, ενώ έχεις κάνει ήδη την παραγγελία, τηλεφωνείς και σου λένε πως έληξε... Ε ήμαρτον ρε γαμώτο, κανονικά θα έπρεπε να τους κράξω, αλλά φέρθηκα πολιτισμένα! :razz:Η ξενέρα πάντως που έφαγα δε λέγεται...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
na rotisw kati re paidia.otan teleiwsi i sundesi prepei opwsdhpote pali na baleis vivodi sundesh?i alliws sou pernoun ton eksoplismo?

Filika

οχι φιλε μου... αυτα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια της HOL:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

μπορειτε να μου εξηγησετε πως μπορει να συμβαινει , αλλες εταιριες (αντιπροσωποι της vivodi) να κανουν προσφορες στο dsl cube και η vivodi (που ειναι και ο "κατασκευαστης") να μη κανει καμια προσφορα; προσφατα την πατησα και πηρα απο αυτους ενα πακετο dsl cube σκετο χωρις κανενα δωρο (και με χρεωσανε και 17ευρω αντικαταβολη στην courier)

Εχω την αισθηση οτι αυτα μονο στη χωρα μας μπορουν να συμβουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...