peterb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Για σε ολους, Ψαχνω για καπιες βασεις για να κανω πειραματα με τα στοιχεια. Μηπως εχει κανεις καμια βαση απο supermarket η ξερετε καποιο σιτε που μπορω να καταβαζω τετεια αρχεια??? Ευχαριστω. Πετρος
sotospez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 super market mporei na einai kai 50Gb alla pios einai aytos poys tha soy dosei stoixeia etsi apla ekei mesa einai einai i epixeirish toy i prosopika stoixeia diskolo na bris
Christos75 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Τι λέμε ρε παιδιά τώρα.........??? Η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρεις βάση για πειράματα............. Ωστόσο Χρόνια Πολλά και Καλά..............Χριστούγεννα σήμερα........
georgemarios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 δεν το εχω ψαξει αλλα εχω ακουσει οτι μπορεις να κατεβασεις καποια πραγματα απο σαιτς που εχουν ντατα για ταινιες, mp3s κτλ οπως το imdb. Στη θεση σου θα εψαχνα λιγακι κατα κει μερια. Ισως υπαρχει καποιο tool που να κατεβαζει καποιο μερος απο data....
bandito Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 δεν το εχω ψαξει αλλα εχω ακουσει οτι μπορεις να κατεβασεις καποια πραγματα απο σαιτς που εχουν ντατα για ταινιες, mp3s κτλ οπως το imdb. Στη θεση σου θα εψαχνα λιγακι κατα κει μερια. Ισως υπαρχει καποιο tool που να κατεβαζει καποιο μερος απο data.... υπάρχει και η Northwind DB. Δεν ξερω πόσο μεγάλη είναι βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.