ApSiMan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 exei kai koumpi pou klinei to tab i to parthiro tou editor kai etsi den eisai anagasmenos na patas tin kataxorisi minimatos. tespa na min xalasoume to giortino pnevma me psilopramata...! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ [offtpoic] ti koumpi exei kai ti kanei?file pes to alli mia giati edw me pianeis adiavasto... to oti egrapsa lathos minima to eixa katalavei afou ekana to post (kai to ksanadiavasa....) [/offtopic]
gregdais Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Αν έχεις router δεν χρειάζεται να κάνεις reset. Αν κάνεις reset θα χάσεις όποιες ρυθμίσεις έχεις κάνει στο router. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις' date=' είναι REBOOT τον router (λογικά θα υπάρχει η επιλογή αυτή). Με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει η IP σου χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Sam.[/quote'] reboot/restart enoousa ki egw . oxi hard reset.
random Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 To αν θα σου αλλαξει ip στο καπάκι, εξαρτάται απο τον ISP. με HOL (apo tsampa Ram), το "καπακι", ή διακοπη 1 λεπτου, δεν μου αλλαζει ip. και μια μερα, 3 ωρες το αφησα κλειστό (εκτος ρευματος το ρουτερ), και δεν αλλαξε. Και με forthnet δεν μου άλλαζε τόσο εύκολα. φυσικα, στα usb modem το "ζητάς" αυτο με disconnect/connect απο το εικονιδιο της συνδεσης ή με windows restart, και στα ethernet routers με disconnect/connect στο web interface του, ή με on/off στο διακόπτη του, ή με unplug/plug πρίζα. οχι reset to defaults. reboot λεω, δεν χανει ρυθμισεις, diabaste to manual. μερικα εχουν διακοπτη on/off, αλλα θελουν βγαλσιμο απο ρευμα. παντως αν ολα αυτα γινονται για το rapidshare, δοκιμαστε και καθαρισμο cookies του firefox, κλεισιμο, ξανανοιγμα browser. επισης μερικες φορες βάζω το rapidshare.de στα site τα οποια απαγορεύεται να μου φυτευουν cookies (firefox). μερικες φορες, παιζει. Μια φορα μπηκα και δεν με αφηνε να κατεβασω χωρις να δεχτω cookie. Τους ξεμπλοκαρα, κατεβασα. τα εσβησα, τους ξαναμπλοκαρα, και μετα κατεβασα παλι σερι 2-3 αρχεια.
Feanor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 κοινως βγαλ'το απ'τη πριζα και ξαναβαλτο. Αχά! Άλλος ένα μυημένος στην υψηλή τέχνη της πληροφορικής. Δικός μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.