Προς το περιεχόμενο

Tellas ναι ή όχι?

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες ηρθε στο σπιτι καποιος της TELLAS και ενημερωσε τους γονεις μου για μια προσφορα της TELLAS με 1 ωρα δωρεαν το μηνα και κατι για ενιαιο λογαριασμο με τον πΟΤΕ. Πηρε τις υπογραφες τους σε ο,τι τους ζητησε και προφανως αναμενεται ενεργοποιηση προεπιλογης.

Επειδη οι γονεις μου ειναι επιεικως ασχετοι με το θεμα, ετσι πως μου τα λενε δεν τα καταλαβα καλα. Ουτε σε ποιο προγραμμα μπηκαν ουτε για το αν θα εχουν παγιο, ουτε αν μπορουν να διακοψουν αμεσα και ανεξοδα. Και ειναι φυσικο να ειμαι επιφυλακτικος. θα ηθελα αποψεις για το τι μπορει και πρεπει να κανουν τωρα και πριν γινει η ενεργοποιηση, η ακομη και μετα. Εκτος αν συμφερει το προγραμμα, που πολυ αμφιβαλλω μια που βλεπω οτι ολοι πανε στην Telledome.

Να πω οτι μεχρι τωρα δεν ειχαν προεπιλογη φορεα, παιρνανε μεσω Telepassport συνηθως. Επισης, δεν ειναι και πολυ "ευελικτοι" οσον αφορα πολλαπλες συνδεσεις/νουμερα. Για παραδειγμα δε ξερω κατα ποσο θα μπορουν να παιρνουν με εναν φορεα για συντομες κλησεις, κι εφοσον θελουν να μιλησουν για πολυ ωρα να κλεινουν και να ξαναπαιρνουν (πχ πανω απο 4 λεπτα με Telledome).

Οποτε, δεδομενων των παραπανω, τους συμφερει η TELLAS στο συγκεκριμενο προγραμμα ή να τους στειλω για διακοπη?

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...