Προς το περιεχόμενο

Λίστα από sites και firefox

Zannis67

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω το εξής: από ένα αρχείο txt το οποίο έχει μέσα μια λίστα από πολλά sites θέλω με κάποιον γρήγορο τρόπο να ανοίγουν όλα αυτά στον firefox. Είναι δυνατόν αυτό και αν ναι πως? Με κάποιο πρόγραμμα ίσως?

Δημοσ.

ανοίγεις ένα text editor

γράφεις "firefox www.insomnia.gr"

συνεχίζεις το ίδιο για όλα τα site

το σώζεις σαν test.bat

το κάνεις copy στο dir του firefox

(η εναλλακτικά αντι για firefox βάζεις το full path)

(καλό είναι να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν το Ultra edit που υποστηρίζει macro εντολες)

(για να μην γράφεις με το χέρι συνέχεια firefox)

τρέχεις το test.bat και σου ανοίγει όλες τις σελίδες σε καινούργια tabs.

_

Απορία : γιατί σου χρειάστηκε κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

Κάνω έναν έλεγχο σε λίστες με ιστοσελίδες (1000 με 2000 σελίδες η καθεμιά) , αν το περιεχόμενό τους είναι έστω με την πρώτη ματιά χρήσιμο και θέλω να το κάνω αυτό γρήγορα. Σε ευχαριστώ πολύ, όντως δουλέυει όπως ακριβώς θα ήθελα!!!

Δημοσ.
Κάνω έναν έλεγχο σε λίστες με ιστοσελίδες (1000 με 2000 σελίδες η καθεμιά) , αν το περιεχόμενό τους είναι έστω με την πρώτη ματιά χρήσιμο και θέλω να το κάνω αυτό γρήγορα. Σε ευχαριστώ πολύ, όντως δουλέυει όπως ακριβώς θα ήθελα!!!

Zannis67, έχω μια απορία: ανοίγεις ταυτόχρονα 1000 με 2000 σελίδες στον Fx? Τί σύστημα έχεις; Τί σύνδεση;

btw, η λύση του ee3509 είναι πολύ βολική. Τη χρησιμοποιώ κι εγώ για κάποιες μόνιμες λίστες -- αλλά μέχρι 20 σάιτ η καθεμιά. :)

Δημοσ.

Ο Firefox σηκώνει άνετα 50-60 σελίδες όπως τον δοκίμασα. Με περισσότερα κρασάρει στο συγκεκριμένο σύστημα. Αλλά αυτός ο τρόπος είναι πολύ βολικός σε σχέση με το copy paste μια μια τη διεύθυνση στη γραμμή. Σε δίκτυο πανεπιστημίου είμαι, γι' αυτό και δεν έχω πρόβλημα στο να ανοίξουν όλα μαζί....Για την ιστορία το μηχανάκι είναι ένα Ρ3 στα 500 με 256 ραμ...

Δημοσ.
Ο Firefox σηκώνει άνετα 50-60 σελίδες όπως τον δοκίμασα. Με περισσότερα κρασάρει στο συγκεκριμένο σύστημα.

Ευχαριστώ. Νόμιζα ότι ανοίγεις 1000 σελίδες μαζί. :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...