Luxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω τα roms για το sega saturn; βρηκα καποια στο coolroms, αλλα θα ηθελα αν ξερει καποιος κανα site που να εχει μεγαλυτερη λιστα.. υπαρχουν και στο emuasylum αλλα πρεπει να κανεις donate, οποτε... αν ξερετε στειλτε με pm. please.
gherudos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 είναι παράνομο να ζητάς roms,δεν διάβασες τους κανόνες?
Nemo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Οσον αφορα το Saturn ειναι Images Cd και οχι roms αν και συνηθως τα βρισκεις σε μορφη( ISO+Mp3) δηλαδη τα μουσικα tracks εχουν μετατραπει σε mp3 etc για λογους μεγεθους-bandwindth και θελουν καποια μετατροπουλα .................... Και luxx , υπαρχει σαφης απαγορευση ..... οπως σωστα ανεφερε ο gherudos.
Luxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 δηλαδη τα μουσικα tracks εχουν μετατραπει σε mp3 etc για λογους μεγεθους-bandwindth και θελουν καποια μετατροπουλα δλδ τι ειδους μετατροπης θελουν; εχω ενα, αλλα δεν μπορω να το ανοιξω. τι να κανω; καλα αν απογορευεται τοτε ισως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιο link;
Luxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 εχω φαει τον κοσμο, αλλα δεν βρισκω πουθενα το bios για τον emulator. μπορει να help καποιος;
ngoagr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 luxx pm me an parakolou8eis to topic sou kai 8a ta poume giati asxoloume kai ego me tetia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.