Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμένη Εκκίνηση Υπολογιστή

marios007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα.

Έχω ένα pc το οποίο είναι ανοιχτό 24/7 (συνδεμένο στο net με στατική IP). Δυστυχώς κάποιες φορές το ρεύμα πέφτει και το UPS δεν μπορεί να τα κρατήσει ανοιχτό για πάντα.

Όταν επανέρχεται το ρεύμα πως μπορώ απο μακριά να τον κάνω να ξεκινήσει;

Dεν έχει MODEM πάνω, μόνο κάρτα δικτύου. Καμμία ιδέα;

Thanks!

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή στο BIOS που ορίζεις τι γίνεται όταν έρθει το ρεύμα... software off και power on... ψάξτη.... έτσι όταν το βάζεις στην μπρίζα/έρχεται το ρεύμα θα ανάβει αυτόματα....

Δημοσ.

Το δικό μου BIOS έχει 3 επιλογές στο ON AC BACK (ή κάπως έτσι):

ON ανοίγει με το που έρχεται το ρεύμα

OFF μένει κλειστός

Auto ή Remember (δεν είμαι σίγουρος): Ο υπολογιστής ανοίγει αν ήταν ανοιχτός πριν πέσει το ρεύμα, διαφορετικά μένει κλειστός.

Εναλλακτικά αν υποστηρίζει wake on lan, ψάξε για προγράμματα που χρησιμοποιούν το WOL (Wake On Lan) + magic packet.

Αν έχεις DSL, μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις το router να στέλνει τα πακέτα του wol στον συγκεκριμένο υπολογιστή ορίζοντας το στο NAT.

Δημοσ.

to wake on lan paizei mono se sumbates mhtrikes Prepei na enoseis ena disurmato kalodiaki apo thn karta pano sto motherboard An den uparxei ayto to feature tote apo to bios orise na xekinaei apo to previous state pou einai to on fusika

Δημοσ.

Σε περίπτωση όμως που έχει αδειάσει το UPS και επανέλθει το ρεύμα μπορεί η ταυτόχρονη εκκίνηση του υπολογιστή να του προκαλέσει πρόβλημα...

Have it in mind...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...