KaizerSoze Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Vrika auto http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15038sto adslgr.com ,kai mallon den leei ta kalytera gia ta adsl paketa,eseis ti lete?
spirosta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν... το πακετάκι αν συνοδεύεται και από ένα καλό router είναι μια χαρά για αρχή. Αλλά όχι μακροχρόνια αφού οι τιμές πέφτουν συνέχεια και ίσως υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς να πληρώνεις περισσότερα από θα κοστίζει. Επίσης υπάρχουν και κάποια άλλα μειονεκτήματα τα οποία αναφέρω 1)Αν θελήσεις αναβάθμιση ταχύτητας δεν γίνεται αλλά θα πρέπει να περιμένεις να λήξει το πακέτο 2)Συνήθως έχουν usb modem kai oxi router. Με ένα router γίνεται καλύτερη δουλειά και πιο άνετη και πολλά άλλα. 3)Αν υπάρξει πρόβλημα δεν επικοινωνείς με τον οτέ αλλά με την εκάστοτε εταιρεία και αυτή με τη σειρά της με τον οτέ. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα. Και κατα τη γνώμη μου καλύτερα να βρίζεσαι με τους οτετζήδες μπας και κουνηθούν και κάνουν καμια σοβαρή δουλειά και όχι με την εταιρεία του πακέτου... η οποία δεν φταίει κιόλας για τα προβλήματα των γραμμών. 4)Αν σκέφτεσαι το κόστος ενεργοποίησης...αργά η γρήγορα θα το πληρώσεις. Εγώ πήρα την απόφαση και έσκασα 100Ε για τέλη ενεργοποίησης και router (9105) και γλίτωσα πλεον απο τέτοιες σκέψεις. Και τώρα σε λίγες μέρες που λίγει η γραμμή μου θα βάλω forthnet που έχει 3+3 μήνες δώρο.
Sta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ εφάρμοσα την εξής "πατέντα": έχω δύο γραμμές σπίτι και παίζω από γραμμή σε γραμμή εναλλάξ. Με το που λήγει το ένα πακέτο (καμιά φορά πριν λήξει κιόλας) στη μία γραμμή, κάνω αίτηση για νέο πακέτο στην άλλη. Έτσι, επωφελούμαι της καλύτερης προσφοράς για τη συγκεκριμένη περίοδο και βέβαια δε μένω ποτέ χωρίς DSL. Καρφώνω κάθε φορά το wireless router στην αντίστοιχη γραμμή και είναι όλο το σπίτι στο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.