internet_gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Το mplayer δεν μου παίζει πολλά video avi kai mpg που έχω... δοκίμασα το VLC και τα παίζει αλλά μου κολλάει πολύ!! υπάρχει κάποιο άλο να τα παίζει όλα ή ένας τρόπος να τα παίζει το mplayer??
Isle Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Το vlc κολλαει?Εγω το εχω και δεν κολλαει καθολου.Εβαλες κανενα skin?
pireas30 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Το mplayer δεν μου παίζει πολλά video avi kai mpg που έχω... δοκίμασα το VLC και τα παίζει αλλά μου κολλάει πολύ!! υπάρχει κάποιο άλο να τα παίζει όλα ή ένας τρόπος να τα παίζει το mplayer?? periergo fainetai... to VLC exei apodeixtei , se mena toulaxiston, skyli... pote den mou exei kolhsei... San enalaktikh 8a proteina to DiVX player, ki ayto den mou exei kolhsei sxedon pote...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Το mplayer δεν μου παίζει πολλά video avi kai mpg που έχω... δοκίμασα το VLC και τα παίζει αλλά μου κολλάει πολύ!! υπάρχει κάποιο άλο να τα παίζει όλα ή ένας τρόπος να τα παίζει το mplayer?? Για δοκίμασε και τον BS Player. Από τότε που έβαλα το ρημάδι το "Ace Mega Codec Pack",μόνο με αυτόν τον player δεν έχω κολλήματα στα βίντεο. Καταραμένο arox..εε pack!
gregdais Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 BS Player + k-lite codecpack kai tha eisai super.
Xvipes Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 BS Player + k-lite codecpack kai tha eisai super. akrivos auto.kai egw meta apo kathe format pernaw mono auta ta 2 kai eimai komple...otidipote playable video ta paizei mia xara...
tarrasque Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 BS Player + k-lite codecpack kai tha eisai super. αλλη μια ψήφος και απο εμένα στα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.