Giokos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Καλήσπερα σε όλους Έχω κάνει ένα δίκτυο με 3 pc συνδεδεμένα μέσω ενώς switch. Όλα δουλέβουν κανονικά. Και το κάθε pc έχει την δικία του IP. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι ενώ όλα τα pc στέλουν κανονικά μηνύματα μέσω "net send" ένα μπορέι να στείλει αλλά δεν μπορεί να λάβει! :? :? :? :? Όταν χρησημοποιώ "net view" εκέινο το pc το βλέπω κανονικά. Άλλα όταν του στείλω μήνυμα μού λέει "An error occured while sending message The message alias could not be found on the network" Τι μπορεί να φταίει???????? Σας ευχαριστώ όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitsos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 na apenergopoihseis to firewalll an prokeita gia xp kai na kaneis start ta services alerter kai messenger. Pes mas kai tipota parapanw... leitougriko ktl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giokos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Έχω windows 2000 σε όλα τα pc και στο firewall εχώ κάνει allow τα pc με rules χρησημποιώντας mac addresses Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 τρέχεις alerter και messenger service ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.