Cristina Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μμμμ... Ένα θα δώσω και νομίζω θα σας οδηγήσει στον καλλιτέχνη, όσοιιι φυσικά τον ξέρετε. Είναι εκ γενετής τυφλός. Δεν είναι ο Stevie Wonder. Όχι πως μοιάζει ο ήχος, αλλά ας το διευκρινήσω. Edit: Γιώργο, θα σου βρω ένα...
Mixalakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα σας.... 'Jose Feliciano - Feliz Navidad'
Godfath3r Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Είσαι σίγουρος πως είναι αυτό Mixalakis?Αν ναί τότε βάλε sample!!!
Cristina Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα σας.... 'Jose Feliciano - Feliz Navidad' Καλησπέρα σας... Ακόοοοοομα;;;
Mixalakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα σας... Καληνύχτα σας...ή μάλλον καλύτερα Καλό Ξημέρωμα... :-P
Mixalakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Άς ρίξω ένα προτού τη κουτρουπέσω... :razz: Hint:Πρόκειται για ένα απο τα ποιο Cult συγκροτήματα της δεκαετίας του 80' με ένα ευφυέστατο τραγουδιστή που καταφέρνει μέχρι και σήμερα να παραμένει στο προσκήνιο...με όχι και ιδιαίτερα ορθόδοξους τρόπους... Goodnight Folks!!!
Mixalakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Περίεργο που δεν έχει απαντήσει κάποιος σε ένα τόσο εύκολο κομμάτι... :roll: Hint: Πρόκειται για ένα τραγούδι για το χειμώνα.... ;-)
Geokon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Κατι σε Cure ισως??? Λεω εγω τωωωρααααα????? :/
Mixalakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά χίλια συγγνώμη για τη καθυστέρηση... Η απάντηση υπάρχει ήδη μέσα στο τελευταίο μου hint..
-nick- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Tζιμης πανουσης, χωρις καν να ακουσω το sample
Mixalakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Έπιτέλους... Μουσικές Ταξιαρχίες.... Πες και το κομμάτι και συνεχίζεις...
-nick- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 To kommati legetai Ενα τραγουδι για το χειμωνα. ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.