blueviper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Από τα 80's κι αυτοί βγαλμένοι, αλλά όχι. Είναι ό,τι πιο "πιστό" έχω ακούσει προσωπικά στην αισθητική που εξέφρασε ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα των 80's, ειδικά στα φωνητικά. Θα δώσω το βράδυ κι άλλα hints.
Mixalakis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εμένα γιατί μου θύμισε το Souvenir των OMD...
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Η φωνή μου κάνει Robert Smith!! Είναι Cure?
Geokon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Και εμενα Cure μου κανει η φωνη αλλα δεν γνωριζω το κομματι...παιζει να ειναι αγνωστο γιατι εχω ενα ψιλοκολλημα με αυτους!!!
Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγώ έχω ακούσει 4-5 δίσκους τους και δεν μου φέρνει σε κάποιο κομμάτι...Kανά Hint περιμένω...
blueviper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Η φωνή μου κάνει Robert Smith!! Είναι Cure? Επανέρχομαι! Η φωνή παραπέμπει άμεσα σε πρώιμο κυρίως Smith (και που να ακούσετε και άλλα κομμάτια), αλλά δεν είναι Cure...ό,τι πιο κοντινό σε αυτούς έχει προκύψει πάντως. Στα hints λοιπόν: Πρόκειται για Ολλανδική μπάντα που σχηματίστηκε το 1984 κι εκτιμήθηκε κυρίως από μια χώρα της Μεσογείου (όχι την Ελλάδα). Σε αυτήν την τελευταία ένα από τα γνωστότερα (σχετικό αυτό, καθότι οι ίδιοι δε δρέπουν δάφνες mainstream αναγνώρισης) κομμάτια τους που έφτασε στο top 10, πήρε τον τίτλο του από οπτικό φαινόμενο κι υπάρχει και σε remix. Το ίδιο όνομα έχει και γνωστό μαχητικό αεροπλάνο. Το όνομα του κομματιού δεν είναι το παραπάνω (θα σας βοηθήσουν όμως όλα αυτά να βρείτε τη μπάντα). Βρίσκεται στον τρίτο τους δίσκο και στη Best Of συλλογή τους. Ο τίτλος είναι μέρος του ονόματος γνωστού (κι αμφιβόλου αξίας) αμερικανού rapper των early 90's που έκανε σχετική επιτυχία και στη χώρα μας με κομμάτι που εμπεριέχει και πάλι τον τίτλο που αναζητάμε.
blueviper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Χμμμ...αρχίζω κι ανησυχώ. Να το ξεφουρνίσω...να δώσω κι άλλα hint? Μπας και ξεσκαλώσει το θέμα και προχωρήσει...
blueviper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Χεχε...yes! Κατέβασε το "A Mirage" για να γίνει κι αντιληπτή η συγγένεια με τον Smith. Άντε και το κομμάτι τώρα...εύκολο να βρεθεί μετα παραπάνω hints κι αφού υπάρχει η δισκογραφία ετοιμοπαράδοτη.
FrankGambale Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 The Essence-Ice κοιτώντας τους στίχους, δεν το ήξερα....
FrankGambale Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πάντως είναι το vocal twin του...έχεις απόλυτο δίκιο.
blueviper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 The Essence-Iceκοιτώντας τους στίχους' date=' δεν το ήξερα....[/quote'] Σωστός! Νομίζω πως κάποια από τα cd τους τα δίνει πλέον σε ευτελή τιμή και το Metropolis (τα πήρε το μάτι μου τις προάλλες)...για τους Cure fans και όχι μόνο, νομίζω πως αξίζουν...λίγο ακόμα από τα ίδια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.