Προς το περιεχόμενο

Game: Βρες το τραγούδι!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, το εκτός συναγωνισμού είναι το Freundeskreis - Anna!!:-D

Ομολογώ όμως ότι βοήθησαν οι γνώσεις μου στα Γερμανικά και ο Γούγλης... (immer wenn es regnet, muss ich an Dich denken):P

Το "διαγωνιστικό" κομμάτι δεν το έχω αυτή τη στιγμή και δεν είμαι σε θέση να το ψάξω, τουλάχιστον μέχρι αύριο το πρωί...:)

PS: Το "Eclipse" των Apoptygma Berzerk τώρα που το ακούω κι εγώ, είναι κομματάρα!!

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπόν, το εκτός συναγωνισμού είναι το Freundeskreis - Anna!!:-D

Ομολογώ όμως ότι βοήθησαν οι γνώσεις μου στα Γερμανικά και ο Γούγλης... (immer wenn es regnet, muss ich an Dich denken):P

Το "διαγωνιστικό" κομμάτι δεν το έχω αυτή τη στιγμή και δεν είμαι σε θέση να το ψάξω, τουλάχιστον μέχρι αύριο το πρωί...:)

QUOTE]

Republican well done ....

για το διαγωνιστικό...λοιπόν...γνωστότατο βρετανικό 4μελές group ( rock )....τα 2 μέλη πιο μπροστά ήταν μαζί σε ένα γκρούπ-ντουέτο

το sample είναι απο το 1974...στα "πρώτα χρόνια" του group δηλαδή....

Δημοσ.

Για να φτάσουμε να βάζουμε και φωτογραφία στα Hints, φανταστείτε πόσο μας έχει καταβάλει η ζέστη...:roll:

Οι Bad Company είναι με το "The way I choose".

Επείδη δεν έχω κουράγιο αυτήν τη στιγμή για το επομένο, θα επανέλθω το απόγευμα με sample, εκτός αν κάποιος έχει διάθεση να βάλει στο ενδιάμεσο.

Προς το παρόν πάω να αναζητήσω "κλιματιζόμενο χώρο"...:-P

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας παιδιά, αλλά επειδή εγώ μ'αυτή τη ζέστη ονειρεύομαι παραλίες και chill out καταστάσεις, για πάμε σιγά σιγά και με νωχελικούς ρυθμούς στο επόμενο!

:-D:-D

Δημοσ.

Δεν το λέω για σένα AFANIS, για μας το λέω!!

Μας έχει βαρέσει άσχημα η ζέστη, μόνο με φωτογραφία θα το βρίσκαμε!!:mrgreen:

By the way, πείτε μου και μένα αν θέλετε να βάλω φωτό του Έλληνα παραγωγού, που είναι ο δημιουργός του ζητούμενου track, το οποίο ηχογραφήθηκε το 2005 και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στο best of του εν λόγω Θεσσαλονικιού...

:-D

Δημοσ.

Άς επανέλθω και εγώ σιγά-σιγά..

Προφανώς μιλάς για τον Γιώργο Παλλήκαρη..(G-Pal)

Το κομμάτι είναι σε συνεργασία με τη γυναίκα του Άννα Μαρία Χαροκόπου..(ΑΜΧ)

Και πρέπει να λέγεται 'Within'...

Υ.Γ. Είσαι σίγουρος ότι είναι Σαλονικιός ο G-Pal?

Δημοσ.

Μπράβο ρε Μιχάλη!!!Πάνω που ήμουν έτοιμος να το δώσω...

Απολύτως σωστός σε όλα (το συνηθίζεις άλλωστε)!!!:-D

Το βήμα δικό σου!!

PS: Ο Παλήκαρης είναι στάνταρ Θεσ/νικιός, το τσέκαρα και στο βιογραφικό του στην KLIK Records: http://www.klikrecords.gr/gr/artist/gpal/

Απλά, απ'οσο ξέρω, τώρα ζει στην Κρήτη μαζί με τη γυναίκα του, την Άννα Μαρία Χαροκόπου, όπως πολύ σωστά έγραψες κι εσύ...

Δημοσ.

Μάλιστα και η πλάκα είναι ότι το έβαλα για εύκολο.

Σε αυτό το κομμάτι στηρίχτηκε ένας Dj και σπουδαίος Βρετανός παραγωγός για να φτιάξει ένα απο τα κομμάτια που έκαναν πολύ ντόρο εφέτος το καλοκαίρι...

Τώρα για το συγκεκριμένο γκρούπ τι να πώ.

Τάραξε στα μέσα της δεκαετίας του 80' τα νερά της Αγγλικής κοινωνίας...

Με frontman μια μελαγχολική και ιδιοφυή προσωπικότητα, ένας μύθος που κρατάει μέχρι σήμερα...

Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη που σας άφησα χωρίς παιχνίδι τόσες μέρες...

Η περίοδος είναι περίεργη για όλους οπότε δικαιολογούνται ολιγοήμερες απουσίες...

Να το δώσω λοιπόν για να συνεχίσετε να παίζετε...

'The Smiths - Stop Me If You Think You'Ve Heard This One Before'

Μα κανείς δεν έχει ακούσει εφέτος σε κάποιο beach-bar το 'Stop Me' του 'Mark Ronson'??:roll:

Υποθέτω ότι δεν έχετε πάει ακόμα διακοπές...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...