thanocaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ??? Δεν ασχολήθηκε κανείς ή δεν είναι τόσο ευκολάκι όσο νόμιζα; Cristina ελπίζω να είσαι σε καμιά παραλία και να μην έχεις απαντήσει ακόμα, αλλιώς ντροπή σου!
Shadowthief Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μy midnight creeps - Dont let them bring you down... Πράγματι, αυτό είναι το τραγούδι. Eπιβεβαιώνω εγώ, η Χριστίνα δεν μπορεί να μπεί τώρα. Thanocaster, αφού βρέθηκε το τραγούδι νομίζω πως θα πρέπει να συνεχίσει ο/η P.Doll με sample.
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μy midnight creeps - Dont let them bring you down Thanks για τα hints, χωρις αυτα δεν θα το εβρισκα το τραγουδι καθως δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του συγκροτήματος Το ειναι οντως ανατριχιαστικο. Πολυ καλη αναπαρασταση μιας δυνατης σκηνης απο την ταινια Blood Simple των αδερφών Coen (a must see) Το κομματι ειναι καταπληκτικο, το εχω βάλει στο repeat Αντε ελάτε να διευρύνουμε τους μουσικους μας ορίζοντες. Για το τυπικό της υπόθεσης, αυτό είναι το τραγούδι. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε. Ένα ευκολάκι από εμένα:http://www.esnips.com/web/ThanocastersStuff Μάλλον δεν μου λέει κάτι... P.Doll, περιμένουμε το sample σου, εκτός και αν παραχωρείς τη σειρά σου στον Thanocaster. Υ.Γ.: Πόσο ελεϊνά τραγική είναι η PSTN...
NoNuclearPower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μy midnight creeps;;; Τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ το sample;;;; Χριστινάκι 1000 ευχαριστώ -δεν τους ήξερα-
Cristina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μy midnight creeps;;; Τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ το sample;;;; Χριστινάκι 1000 ευχαριστώ -δεν τους ήξερα- Δες κι αυτό... Είναι λίγες μέρες μετά το θάνατο του Robert... Tribute to Robert... Το «Don't Let Them Bring You Down» των My Midnight Creeps, μοναδικά ερμηνευμένο από τον Sivert με τόσο πάθος και πόνο, όπως και το σαξόφωνο του Dag Stiberg, στην εισαγωγή...
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 το κομμάτι είναι από τα μεγιστότερα που άκουσα τα τελευταία χρόνια!!!! τεράστιο!! κορυφή!!! έπεται λιώσιμο! το δε γκρουπ δεν τους είχα ούτε ακουστά. αυτό το πράγμα επίσης είχε λείψει με την αποχή του thread, να μαθαίνουμε μουσικές που δε ξέραμε! Χριστινάκι να'σαι καλά και μουσικά restless όπως πάντα ! ps: το link για το video δεν παίζει, ξεκινά και κόβεται στα πρώτα δεύτερα
thanocaster Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ωωω συγνώμη δεν το ήξερα για το concept της σειράς, νόμιζα ότι ο καθένας βάζει σαμπλάκι και παίζει αναζήτηση. Πάντως για την ιστορία το κομμάτι είναι από Ουαλική μπάντα που έχει να κάνει με χνουδωτά ζωάκια. η μπάντα αυτή θα παίξει και στο green man festival τον Αύγουστο
Cristina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 το κομμάτι είναι από τα μεγιστότερα που άκουσα τα τελευταία χρόνια!!!!τεράστιο!! κορυφή!!! έπεται λιώσιμο! το δε γκρουπ δεν τους είχα ούτε ακουστά. αυτό το πράγμα επίσης είχε λείψει με την αποχή του thread, να μαθαίνουμε μουσικές που δε ξέραμε! Χριστινάκι να'σαι καλά και μουσικά restless όπως πάντα ! ps: το link για το video δεν παίζει, ξεκινά και κόβεται στα πρώτα δεύτερα Δεν περιμένα να σου αρέσει τόσο πολύ ομολογώ... Πάρε το video από youtube: Κάθε φορά που το βλέπω, βουρκώνω ρε γμτ... Και μόνο που σκέφτομαι πως τραγουδούν για τον συνεργάτη, φίλο κι αδερφό τους που χάσανε λίγες μέρες πριν, με πιάνει ένα κάτι τις...
NoNuclearPower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 what's not to like? πλάκα με κάνεις; το κομμάτι είναι απίθανο!!!! τώρα βλέπω και το video.... Thanocaster προφανώς μιλάς για τους supper furry animals?
thanocaster Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Thanocaster προφανώς μιλάς για τους supper furry animals? Βεβαίως φίλε μου...
Sellers Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Σαν να έχει αρχίσει η κάθοδος του παιχνιδιού πάλι... Μιας που βρήκες κάτι ρε συ NoNuclearPower δεν συνεχίζεις κι'όλας?
Cristina Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ο Παντελής μάλλον δεν μπορεί να βάλει sample και μάλλον δεν θα μπορεί για τις επόμενες 3 μέρες. Ας βάλει κάποιος άλλος, αλλιώς βάζω εγώ.
Cristina Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Έβαλα έβαλα! http://briefcase.pathfinder.gr/download/600999
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.