imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 14 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2002 Γειά σας παιδιά. Θέλω να σώσω τη σελίδα αυτή: http://www.w3schools.com/html/ και να την κοιτάξω (διαβάσω γιατί tutorial είναι ) offline. Δοκίμασα λοιπόν μερικά από τα προγράμματα που αναφέρονται σε παλιότερα posts to webzip kai webcopier αλλά και τα δύο σώζουν μόνο ένα html (νομίζω το index )και σταματάνε. Φταίει το πρόγραμμα ? Αν ναι. Κανένα άλλο που έχει αρκετές πιθανότητες να δουλέψει ? Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα.
Dvs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2002 dokimase na auxiseis to bathos apothikeusis kai anazitisis
AbreLosOjos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2002 Μπα, δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Αν βάζεις σκέτο το url που σε ενδιαφέρει στο browser, το δείχνει κανονικά ή λέει directory listing denied ή κάτι παρόμοιο; Αν ναι αυτό φταίει, είναι δηλαδή θέμα του web server και των ρυθμίσεών του. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε άλλες σελίδες. Αν κάποιος το έχει λύσει ας πει πως. Πάντως νομίζω πως το WebVCR δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. <small>[ 13-03-2002, 23:12: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: AbreLosOjos ]</small>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.