Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cynic δεν ξερω για παλαιοτερο firmware αλλα οτι κανεις, καντο με το παραπανω προγραμμα για σιγουρια....Σου φτιαχνει bootdisk (floppy ή zip) με τροποποιημενο

mtkflash αναλογα με τη motherboard σου και αρχικα διαβαζει και κανει backup το original firmware, παιρνει το κλειδι και σου flashαρει με το καινουριο.......

Δημοσ.

Euxaristw.Nai me to X360SAM0.6 8a to kanw.Gia na doume.Oson afora to Xbox_Backup_Creator_v2.3.0.185, an xereis...Ta dvd na ta kanw *.iso i *000.Ekana ena se iso kai mou vgale kai ena mikro *.dvd, me to layerbreak mesa.Ef oson valw sta options tou imgburn layerbreak 1913760 ,meta apla kaiw to iso i fortwnw to *.dvd?To recorder mou einai to pioneer111d me 1.23 original firmware.Ta pioneer apo palia den eixan manual booksetting...Xreiazete na valw kai se auto kapoio hacked firmware gia na allazei to booksetting?

PS: Se xw prixei ligaki e :oops:

Δημοσ.

Καταρχην προτεινα να μη χρησιμοποιησεις X360SAM απευθειας αλλα για σιγουρια να χρησιμοποιησεις το Xtreme Boot Maker....

Οσο για την αντιγραφη γιατι δεν χρησιμοποιησεις CloneCD? Οτι και να χρησιμοποιησεις παντως φορτωνεις το .dvd (Για το Pioneer δε χρειαζεται να κανεις τιποτε) ...τα υπολοιπα αυριο :D

Δημοσ.

gamise ta φιλαρακο εμενα μου κολαει σε ολα τα παιχνιδια και ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ Πιστευω οτι ειναι υπερθερμανση πολοι εχουνε αυτο το προβλημα Θα βαλω ανεμιστηρες επιπλεον μαλλον

Δημοσ.

Εγώ πάλι πήρα χθες το Fight Night Round 3 και έχω χαζέψει από τα γραφικά του, τι είναι αυτό το πράμα...

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το παίξω λόγω γρίπης.

Άμα έχεις γρίπη ούτε 360 θέλεις ούτε τίποτα.

Άι σιχτίρ.

Πάω για ύπνο.

Δημοσ.
Εγώ πάλι πήρα χθες το Fight Night Round 3 και έχω χαζέψει από τα γραφικά του, τι είναι αυτό το πράμα...

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το παίξω λόγω γρίπης.

Άμα έχεις γρίπη ούτε 360 θέλεις ούτε τίποτα.

Άι σιχτίρ.

Πάω για ύπνο.

Περαστικα βρε!

Δημοσ.

Ρε σεις προπσαθω να παιξω online το gow , αλλα μου βγαζει συνεχεια Connection to host lost (μολις παω να κανω join ενα game)

Το εχει δει κανεις αλλος;

Ξερει κανεις τι παιζει;

Δημοσ.

το γυμνωσα το xbox kai paizω χωρις κολληματα αρα ειναι θεμα υπερθερμανσης Οποτε πρεπει να βρω μια αξιοπιστη πηγη ψυξης για το xbox Ειναι κανεις για nba2k7?Παιζω με κατι αμερικανακια και εχω τρελαθει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...