p3tran Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Commodore4eva has given me some updated information on the upcoming xtreme 5.x series for the TS-H943. ETA on release is a few days. Upcoming features! Single Layer SS support for both XBOX1 and XBOX360 games! XBOX360 File based iso support (no more raw dumps)
alou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά το μόνο που καταλαβαίνω ότι αλλάζει είναι τα φτηνότερα δισκάκια που θα χρειάζονται, το cheating δεν καταλαβαίνω γιατί και πως μπορεί να γίνει...τα files έτσι και αλλιώς γινόντουσαν extract απο το iso, αλλά δεν μπορούσες να τα αλλοιώσεις (?)
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Oντως Πως μπορει να γινει cheating? Αν οντως μπορει να γινει,μαλλον θα αρχισουν τα μπαναρισματα απο microsoft .....
Socratis_g Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Superman_Returns_The_Videogame_ASiAN_XBOX360-SuperX360
fits13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Re pedes peste oti exeis kanei to firmware update toy xbox360 dvdrom apo ekei kai pera gia na kaneis antigrafi enos original xbox360 game pws ginete? xwris na katevaseos kapoio iso apo net k.t.l. prepei na sindeeis to xbox360dvdrom sto pc gia kathe fora poy theleis na kaneis image h' apla prepei na agoraseis kapoio sigegrimeno samsung dvdrom ypologisti kai na toy kaneis ki aftoy firmware update wste pera apo ta klasika dvdrom kai cd gia ypologisti na vlepei kai ta diskakia toy xbox360??? ginete afto? an nai poso eykolo einai? kai den yparxei kapoios poy na xerei poli kala ti diadikasia wste na ftiaxei enan odigo sta ellinika gia na voithisei kai toys neoys poy theloyn na hackaroyn to xbox360??? den tha itane ena tromera megalo vima enas ellinikos odigos xbox360hack guide..... Mia protasi ekana egw wste na min xreiazetai kathe neos sto xbox360 hack na sas zalisei(vazw kai ton eayto moy mesa)
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 kai me toys 2 tropoys mporeis na antrigrapseis ena pisto antigrafo toy game poy fisika katexeis. kai na to ftiaksei ton odigo sta ellinika poios tha ton anebasei.........? [oeo]
Blackjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Commodore4eva has given me some updated information on the upcoming xtreme 5.x series for the TS-H943. ETA on release is a few days.Upcoming features! Single Layer SS support for both XBOX1 and XBOX360 games! XBOX360 File based iso support (no more raw dumps) Gia xbox1 einai poly logiko kai kalo.Gia 360 yparxoun games na xwrane se dvd 4,7GB?!? Kai gia to hitachi tpt reeee :p
jimbrav Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Gia xbox1 einai poly logiko kai kalo.Gia 360 yparxoun games na xwrane se dvd 4,7GB?!? Kai gia to hitachi tpt reeee :p This also means that many xbox360 games will now work on single layer disc's! FEAR is only 3.9GB file based (as opposed to 7+GB RAW dump), and GOW is 6.2 *including* the video stuff! :)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι μαλλον το ξενερωμα που θα φαω θα ειναι διπλο. Βρηκα οταν πρωτοβγηκε το XBOX360 το premium σε τιμη ξεφτιλα και το πηρα. Το ειχα σε αχρηστεια πολυ καιρο και μολις βγηκε το firmware ειπα να το βαλω. Ολα ηταν super ok, μεχρι μετα απο 5-6 μερες μου κολλαγαν τα games (ακομα και τα original) και μετα το restart παγωνε το 360 και εβλεπα 3 ομορφα κοκκινα φωτακια :/ Απο Micro$oft μου ειπαν πως δεν το παιρνουν καν για επισκευη γιατι το εχω ανοιξει.... ok, το "πρωτο" το εφαγα καλως. Το προβλημα ομως ειναι πως γραφτηκα και στο XBOX LIVE και εβαλα πιστωτικη καρτα και πηρα ενα μηνα GOLD. Εβαλα το σκληρο μου στο 360 ενος φιλου για να κανω cancel το subscription και δεν μπορεσα να βρω πουθενα τροπο να αφαιρεσω την πιστωτικη..... πως θα το κανω cancel? Σταματαει τη χρεωση μονο του οταν τελειωσει ο GOLD μηνας? Η συνεχιζει και με χρεωνει επ' αοπιστου??? Περιμενω τη βοηθεια σας! Thanks.
jimbrav Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι μαλλον το ξενερωμα που θα φαω θα ειναι διπλο.Βρηκα οταν πρωτοβγηκε το XBOX360 το premium σε τιμη ξεφτιλα και το πηρα. Το ειχα σε αχρηστεια πολυ καιρο και μολις βγηκε το firmware ειπα να το βαλω. Ολα ηταν super ok, μεχρι μετα απο 5-6 μερες μου κολλαγαν τα games (ακομα και τα original) και μετα το restart παγωνε το 360 και εβλεπα 3 ομορφα κοκκινα φωτακια :/ Απο Micro$oft μου ειπαν πως δεν το παιρνουν καν για επισκευη γιατι το εχω ανοιξει.... ok, το "πρωτο" το εφαγα καλως. Το προβλημα ομως ειναι πως γραφτηκα και στο XBOX LIVE και εβαλα πιστωτικη καρτα και πηρα ενα μηνα GOLD. Εβαλα το σκληρο μου στο 360 ενος φιλου για να κανω cancel το subscription και δεν μπορεσα να βρω πουθενα τροπο να αφαιρεσω την πιστωτικη..... πως θα το κανω cancel? Σταματαει τη χρεωση μονο του οταν τελειωσει ο GOLD μηνας? Η συνεχιζει και με χρεωνει επ' αοπιστου??? Περιμενω τη βοηθεια σας! Thanks. gia na to akiroseis pare tilefono sto support tis m$ 00800 4412 8732 pou einai kai dorean...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδη αν δεν κανω τιποτα θα συνεχισουν να με χρεωνουν επ' αοριστου???!!!
p3tran Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ναι, οταν ληγει ο χρονος στο xboxlive -αν δεν ενημερωσεις οτι θελεις να αλλαξει κατι- ανανεωνεται αυτοματα. ενα τηλεφωνημα αρκει.
alou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ναι θα σε χρεώνουν...πάρε στο τηλ που έδωσε ο jimbrav και θα πατήσεις την επιλογή για xbox live, μιλάς αγγλικά υπόψιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.