Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
file moy makari na mporoysa na pw to idio :(

opote ekana update mesa apo game, meta pote den htan to idio, kai sto nfsc kai sto gow meta to update arxisan ta psilokolimatakia en wra paixnidioy, ti paketo...

Κανά 2 - 3 κολλήματα μου έκανε και εμένα αλλά και πρίν τα updates. Καλά παίζει πάντως μέχρι τώρα και έχω φτάσει αισίως τα 32 δισκάκια.

Δημοσ.

και εμενα μετα τα updates αρχισαν τα κολληματα και με το τελευταιο πδατε μετα την επανεκινηση RING OF DEATH τρια κοκκινα λαμπακια με διαγνωση unknown hardware error Θα κανω το κολπο με το πιστολακι μπας και φταιξει Παιδια ειναι χιλιαδες τα περιστατικα και εγω λεω οτι η microsoft maσ παιζει μπαλα

Δημοσ.

iparxei kanena magazei thessaloniki pou na sou flasharei to 360? opos tsiparan paliotera kai to playstation? giati de vrisko akri mexri stigmis! oute pos aneigo to 360 gia na do ti drive exo den mporesa. Ipopsin einai agorameno prin mia vdomada sto paketo pou itan mazi me to GEARS OF WAR

Δημοσ.

αν καταλάβεις τι παίζει με το άνοιγμα είναι πολύ απλό, βγάζεις το faceplate, μετά τις γκρι σχάρες ( :) ) οι οποίες αν και δεν το διάβασα πουθενά βγαίνουν πάρα πολύ απλά πιέζοντας τα ποδαράκια με ένα λεπτό κατσαβίδι από τις πάνω τρυπούλες. Μετά βγάζεις τις ασφάλειες από μπροστά και πιέζεις με το ίδιο κατσαβίδι τις πίσω ασφάλειες και τσουπ ανοίγει.

Δημοσ.

re pedia thelo na flasharo to xbox 360.ida polla topic se 3ena forum aki selides alla thelo kati se pio elliniko!!exo to hitachi kai xriazome to firmware kai ena kalo tutoria gia na 3ekiniso.kai kati akoma!gia na antigrapso ta paixnidia xriazete idiko dvd writer i kani opiodipote?kai pos ta antigrafis?

i opia voithia eyprosdekti

Δημοσ.
mike^^

edo exei to video pos anigei to 360! gia deis ti drive exeis! kai ego mexri stigmis se afto to simeio eimai! akoma to psaxno! malon apo vdomada tha kano tin apopira na to flasharo!

thanks Donacgr

pos na to anigo ksero kai pros to paron 3ero oti exo to hitachi.exo kai 2-3 programatakia alla den 3ero an einai ta sosta i oi teleytees ekdosis.ke thelo na matho na kathe fora pou tha prepi na kano copy ena paixnidi tha prepi na enono to xbox sto pc.

Δημοσ.

Για να ξεκινήσεις, αυτό που θα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε πριν από όλα τα άλλα, είναι να δεις τον τύπο του Hitachi που έχεις (αν και τώρα πια όλα τα Hitachi "μαγειρεύονται, ακόμα και το 78 με πλακέτα/τσιπάκι που βγήκε πρόσφατα).

Για να δεις το ακριβές μοντέλο του Hitachi θα πρέπει να ανοίξεις το 360. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε είναι το Torx κατσαβίδι (μου φαίνεται θέλει το T10). Φυσικά θα χάσεις την εγγύηση, εκτός κι αν κάνεις την επέμβαση πολύ προσεκτικά και δεν σκίσεις και την ασημένια ταινία προστασίας πάνω στο dvd (αν το ανοίξεις θα την δεις).

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να τσεκάρεις τον sata controller του PC σου για να δεις αν είναι συμβατός με τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του drive και το φλασάρισμά του.

Αν τελειώσεις με αυτά τα δύο πραγματάκια και όλα πάνε καλά, τότε τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολα. Τόσο το ίδιο το φλασάρισμα αλλα και η διαδικασία backup των παιχνιδιών.

Για να γλυτώσεις το διαρκές άνοιξε-κλείσε του 360 μπορείς να πάρεις το περιβόητο Samsung 162 dvd-rom, να το βάλεις στο pc σου, να το φλασάρεις με το firmware του kreon και θα διαβάζει τα αυθεντικά παιχνίδια του 360.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...