Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

koita egw ayta pu xero oti exun episkebastei odws,einai ayta pu eixan to aytokolhto ktl kai apla ta eixane xanaflasari me to aftendiko firmware prin ta steilun.Tus ta eftiaxan kanonika kai me to nomo..

Δημοσ.
Pws allazw drive se xbox 360. Ti prepei na kanw gia mou to anagnwrisei swsta?

Hitachi-LG GDR 3120L (Oct. 2005) ROM. VER. 0047DH

Ψάξε γύρω στη σελίδα 50 του thread, διάβασε ό,τι σου φαίνεται χρήσιμο, κάνε λίγο υπομονή και θα τα καταφέρεις. Δεν νομίζω να σου απαντήσει κανένας, γιατί αυτές οι ερωτήσεις έχουν γίνει δεκάδες φορές πλέον...

Δημοσ.
basika exw kanonisei gia allagh M/b me aytous pou sou elega :) Alla an to kane h ms tsampa den 8a me xalouse ;)

Σίγουρα. Οταν σου αλλάξουν το mobo ζήτα τους να είσαι μπροστα. Πόσα λευτα?

Δημοσ.

Aν για την αγορά μέσω net φοβάσαι πιστωτικές κλπ, έχε υπ'όψη σου ότι τα περισσότερα εγχώρια eshops στέλνουν και με αντικαταβολή. Εγώ έτσι το πήρα το 162C, το παρήγγειλα από το zero1 στη Θεσσαλονική και την επόμενη μέρα μου το έφεραν στη δουλειά (Αθήνα) τα θηρία, Σάββατο μεσημέρι, ούτε καν στο σπίτι. Πλήρωσα και καθάρισα...

Δημοσ.

aurio i methaurio tha to xtipiso kai ego tha paro tin ekdosi me ta 400euro,prepei na prosexso tipota prin agoraso?

aaa kai kati allo,an katevaso to update pou paizei paixnidia tou xbox 1 sto 360 tha paizei kai tis antigrafes (xbox1) an den to flasharo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...