Blackjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Για όλους εμας του απογοητευμένους από το pro 6 στο Χ360 έχω να κάνω μία ανακοίνωση. Πήγα στη fnac sto mall και είδα σε μία οθόνη το pro6 με ολυμπιακό και παναθηναικό (κανονικά ονόματα) γήπαιδο φοβερό με πράσινο γρασίδι κάτω!! Επαθα πλάκα, πρίν ρωτήσω το παλικάρι που έπαιζε, ποια κονσόλα ήταν βλέπω το Χ360 κάτω!!!! Ντο'ι'νννννννν!! Καμία σχέση με το χρέπι το ποδοσφαιράκι το δικό μας. Αχ ρε θείε.....το συμπερασμα ποιο ειναι? Στους παιχτες και στα ονοματα μπορεις να κανεις edit. και μονο σε αυτα. Σε ολα τα αλλα οχι το γρασιδι οτι και να ειδες , απο τα default θα ειναι.Αμφιβαλλω παρα πολυ να ειδες κατι αλλαγμενο...
Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 το συμπερασμα ποιο ειναι? Στους παιχτες και στα ονοματα μπορεις να κανεις edit. και μονο σε αυτα. Σε ολα τα αλλα οχι το γρασιδι οτι και να ειδες , απο τα default θα ειναι.Αμφιβαλλω παρα πολυ να ειδες κατι αλλαγμενο... Στις ομάδες είχε και τα σήματα, δε νομίζω να είχε κάτσει κανείς να τα φτιάξει σε μία δημόσια κονσόλα, δεν ξέρω και πάλι. ΑΛλα το γήπεδο από απο τα default να ήτανε εμένα γιατί κανένα από τα 8, που έχει μέσα το παιχνίδι, δεν έχει κανένα πράσινο γρασίδι?
Blackjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Στις ομάδες είχε και τα σήματα, δε νομίζω να είχε κάτσει κανείς να τα φτιάξει σε μία δημόσια κονσόλα, δεν ξέρω και πάλι. ΑΛλα το γήπεδο από απο τα default να ήτανε εμένα γιατί κανένα από τα 8, που έχει μέσα το παιχνίδι, δεν έχει κανένα πράσινο γρασίδι?στον ΠΑΟ ειχε κανονικο σημα!?!?! ( ο οσφπ το εχει ουτως ή αλλως απο default )Αν ναι μας κουφανες Τα γρασιδια αλλαζουν και με το τι εποχη βαζεις, summer/winter κτλ. Τα εχεις κοιταξει ολα? εχει και μερικα που ειναι αρκετα καλα.
Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 στον ΠΑΟ ειχε κανονικο σημα!?!?! ( ο οσφπ το εχει ουτως ή αλλως απο default )Αν ναι μας κουφανες Τα γρασιδια αλλαζουν και με το τι εποχη βαζεις, summer/winter κτλ. Τα εχεις κοιταξει ολα? εχει και μερικα που ειναι αρκετα καλα. Jimara με έστειλες τώρα!!! Επαιζα παντα χειμώνα και ήτανε όλα κατσικοχώραφα. Αν του καλοκαιριού είναι πράσινα...... ΠΩΠΩ είμαι πολύ βλάκας!
Blackjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Jimara με έστειλες τώρα!!! Επαιζα παντα χειμώνα και ήτανε όλα κατσικοχώραφα. Αν του καλοκαιριού είναι πράσινα......ΠΩΠΩ είμαι πολύ βλάκας! καλλιο αργα ... Aλλα γι'αυτο με το σημα, θελω αν μπορεις να μου πεις αν εισαι σιγουρος οτι ειδες σημα του ΠΑΟ σε 360. Γιατι πραγματικα δε νομιζω να γινεται αυτο.
Socratis_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 καλλιο αργα ... Aλλα γι'αυτο με το σημα, θελω αν μπορεις να μου πεις αν εισαι σιγουρος οτι ειδες σημα του ΠΑΟ σε 360. Γιατι πραγματικα δε νομιζω να γινεται αυτο. Κρατάω μία πισινή, μπορεί να σου λέω και μ@λακίες λόγω κεκτιμένης ταχύτητας.
Blackjim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Κρατάω μία πισινή, μπορεί να σου λέω και μ@λακίες λόγω κεκτιμένης ταχύτητας.99% γιατι αν μαθαινα απο το fnac στην αθηνα το οτι μπορεις να πειραξεις το pes στο 360 , ε θα παθαινα ενα μικρο σοκ
toxotis70 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μολις πηρα το xbox360 (flasharismeno + samsung) kαι ενω μπορω να κανω backups στο pc (με samsung drive + pionner) απο Original games, δεν μπορω να κοπιαρω με τιποτα ηδη αντιγραμενα games (απο φιλο μου). Με ποιο προγραμμα μπορω να τα ριπαρω στο σκληρο μου ετσι ωστε μετα να τα καψω με imgburn?
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι τα ήδη αντιγραμμένα games αντιγράφονται και με ένα απλό copy dvd από το nero. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά τουλάχιστον έτσι έχουν πει κάποιοι φίλοι εδώ μέσα.
fits13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Re pedes gia na katalavw kati. antigrafa pws kanete an exeis to samsung 162c(flasharismeno me to kreon firmware) dvdrom kai ena opoiodipote dvdrw(h' to pioneer 11d(xwris kapoio firmware flasharismeno) ti akrivws xreiazesai kai poia einai ta vimata poy akoloytheis(Me poly apla logia wste na ta katalavei akoma kai enas arxarios san emena) gia na kaneis kopia ena original xbox360 game.
Blackjim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι τα ήδη αντιγραμμένα games αντιγράφονται και με ένα απλό copy dvd από το nero. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά τουλάχιστον έτσι έχουν πει κάποιοι φίλοι εδώ μέσα. an ta kaneis image me to clonecd grafontai mia xara to ekana sigoura se merika dld.
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 8-) Re pedes gia na katalavw kati. antigrafa pws kanete an exeis to samsung 162c(flasharismeno me to kreon firmware) dvdrom kai ena opoiodipote dvdrw(h' to pioneer 11d(xwris kapoio firmware flasharismeno) ti akrivws xreiazesai kai poia einai ta vimata poy akoloytheis(Me poly apla logia wste na ta katalavei akoma kai enas arxarios san emena) gia na kaneis kopia ena original xbox360 game. Paraggeila to 162c Samsung drive apo eshop kai mou irthe simera.. Prwti fora paraggeila apo eshop kai mou ekane edypwsi i apisteuti exipiretisi kai taxytita me tin opoia ekplirwsan tin paraggelia kai den xreiastei oute register na kanw oute na dwsw stoixeia pistwtikis...Asxeto apla ithela na to pw.. Anyway to flashara me to Krwon firmware katevasa to xbox backup creator kai aplws patisa start, mou leei pou thelw na to kanei extract, to ekana save se enan fakelo pou ta krataw ola ekei kai se ena tetartaki to poly itan etoimo.. Evala meta to TDK to diskaki sto Pioneer 111d kai se 40 leptakia etoimo to backup.. Toso kairo kathomoun kai xodeua evdomades na ta katevazw apo net kai simera me molis 20 eurw ekana 4 kopies!!! Kai ola auta mesa se liges wres//oso diladi tha ithela gia na katevasw..miso game apo to net... To xerw oti oi perissoteroi edw mesa to kanate auto edw kai kairo, symmeristeite omws tin xara enos pou molis anakalypse ton paradeiso...8-) 8) TWRA XEKINAEI TO LIWSIMO!!!
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 8-) Paraggeila to 162c Samsung drive apo eshop kai mou irthe simera.. Prwti fora paraggeila apo eshop kai mou ekane edypwsi i apisteuti exipiretisi kai taxytita me tin opoia ekplirwsan tin paraggelia kai den xreiastei oute register na kanw oute na dwsw stoixeia pistwtikis...Asxeto apla ithela na to pw.. Κατ'αρχήν καλορίζικο το samsung, ήρθε ο καιρός να αρχίσει το λιώσιμο, καλά το είπες. Μιας και ανέφερες το e-shop, έχε υπ'όψη σου ότι συνήθως η πρώτη εντύπωση που σου δίνουν είναι καταπληκτική αλλά αν συμβεί κάτι: α) δεν απαντάνε ποτέ σε email και β) αν σου χαλάσει κάτι και το πας πίσω, τότε πραγματικά τη μάμησες, πρέπει να έχεις οπλιστεί με τόνους υπομονής... Κατά τ'άλλα κι εγώ έχω σχηματίσει αρκετά καλή εντύπωση γι'αυτούς και ψωνίζω χρόνια από κει, τους έχω στάξει πολλές χιλιάδες ευρώ. Sorry για το offtopic.
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 peite mou re paidia ena address city kai postal code na kanw ena live account na paizw...
privateer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 peite mou re paidia ena address city kai postal code na kanw ena live account na paizw... http://www.gamersreports.com/article/19/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.