Socratis_g Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 re pedia ta kano ola kanonika me to slax cd kai den mou petixeni.ta windows den blepoun kan to dvd tou xbox.ti prepi na kano? Να βρείς μητρική που να υποστιρίζει το drive του 360
mike^^ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 telika ta katafera alla3a slax cd kai petixe.na rotiso kati.exi kanena pou na poula copy paixnidia stin thessaloniki i 3eri kanis apo pou mporo na katevazo pexnidia.kai teleuteo ti programata xriazome gia na antigrapso ena original pexnidi?
nzeppos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Αν μπορείς να βρεις από το θείο, μην μπεις καν στη διαδικασία να μπλέξεις με τύπους με γάντζο στο χέρι, οι τιμές τους είναι σκέτη εκμετάλλευση... Τα προγράμματα που χρειάζεσαι είναι το XBOX Backup Creator (για να κάνεις rip τα αρχεία του original παιχνιδιού στο δίσκο του PC) και ένα πρόγραμμα αντιγραφής όπως το CloneCD ή το ImgBurn (προσωπικά προτιμώ το τελευταίο).
privateer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Άντε ρε privateer, μας έφτιαξες πάλι, καλά Χριστούγεννα θα κάνουμε! Βουρ!
jimbrav Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars molis to eida kai ego ....:) gia pame
mike^^ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Αν μπορείς να βρεις από το θείο, μην μπεις καν στη διαδικασία να μπλέξεις με τύπους με γάντζο στο χέρι, οι τιμές τους είναι σκέτη εκμετάλλευση... Τα προγράμματα που χρειάζεσαι είναι το XBOX Backup Creator (για να κάνεις rip τα αρχεία του original παιχνιδιού στο δίσκο του PC) και ένα πρόγραμμα αντιγραφής όπως το CloneCD ή το ImgBurn (προσωπικά προτιμώ το τελευταίο). gia na doulepoun ta pexnidia sto xbox meta pou tha xrisimopioiso to xbox backuo creator prepi na exo sigkekrimeno f/w.Exo to xteme f/w v1.1 gia hitachi eno sto readme tou lei kai kati alla. Drives: A DVD+R Double Layer burner that supports a Buffer Underrun Technology PC DVD Samsung SH-D162C with Kreons modified firmware (PC DVD Drive)** Xbox 360 Samsung TS-H943A with Xtreme compatible firmware, v1, v2 or v3. Xbox 360 Hitachi GDR-3120L with Xtreme compatible firmware with OPA v2.1 tha prepi na to 3anaflasharo i eimai ok?
nyne Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars muxaaaaa xronia polla se olus!!:twisted:
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 nfo omws ? to eide kaneis na girnaei pouthena ? giati sta gnwsta den einai....
snik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 παιδια αν μπορει κανεις να μου δωσει κανα λινκ με pm απο τα ''γνωστα'' του μερη γιατι στα μερη που κυκλοφορω δεν εχει βγει ακομα.
MrTambourineMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Καμία ιδέα? 1ον Χρόνια Πολλά! 2ον Είστε γ@μώ τα μαστόρια! 3ον Μελέτησα την τελευταία βδομάδα σχεδόν όλα τα post και έμαθα! Και τώρα θα σας εξιστορήσω την τρέλα μου. Παρόλο που έριξα μια ματιά στα manuals δεν πείραξα το 360 εγώ. Προτίμησα να δώσω 60euro να μου το φλασάρουν (ουυυ flore!!!!) πριν μία βδομάδα. Έπαιξα για δύο μέρες GOW(για πολλές ώρες απροβλημάτιστα). Στο μηχάνημα δεν είχα κάνει update. Τη δεύτερη μέρα κατέβασα από το xbox.com (δεν έχω πρόσβαση στο live)το compability update (12-2006)για την υποστήριξη παιχνιδιών του xbox1. Το μηχάνημα μου έκανε "μάλλον" και το fall update γιατί διαθέσιμη ήταν τώρα και η 1080p. Από εκεί και ύστερα παίζω το πολύ 1,5 ώρα και κολλάει. Για να ξεκινήσει πάλι θέλει να το αφήσω να παγώσει πλήρως. Ευπρόσδεκτες οι υποδείξεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.